Νέοι «κεραυνοί» Καλεντερίδη για τον Τούρκο προπονητή: «Είναι ένας φασίστας, ένα κάθαρμα»!

Καμαρώνει που είναι Γκρίζος Λύκος ο αγαπημένος του Αλαφούζου

Must Read

«Θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα. Είμαι από την άλλη πλευρά της θάλασσας, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Ερντογάν για να με συγχαρεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Έχω υπηρετήσει την Εθνική ομάδα της Τουρκίας. Είμαστε δύο χώρες που μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», αυτή ήταν η πρώτη προπαγανδιστική δήλωση του Γκρίζου Λύκου, Φατίχ Τερίμ, νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Η απόφαση Αλαφούζου έχει εξοργίσει όχι μόνο τους οπαδούς του τριφυλλιού, αλλά άπαντες σε τούτη τη χώρα που αγωνιούν για το μέλλον της.

Ανάμεσά τους και ο Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος μετά την πρώτη του τοποθέτηση, επανήλθε με βίντεο αποκαλώντας τον Γκρίζο Λύκο και φίλο του Ταγίπ Ερντογάν «φασίστα και κάθαρμα».

@fr_yourmind Σάββας Καλεντερίδης #kalenteridis @Free your mind 2 #ελλαδα #pao #panathinaikos #fatihterim ♬ πρωτότυπος ήχος – Free your Mind

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This