Σπάραξε η μητέρα του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα στην κηδεία

Ο στρατηγός Φλώρος έδωσε την γαλανόλευκη που σκέπαζε τον φέρετρο στο γιο του 40χρονου

Must Read

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα σε ολόκληρο το πανελλήνιο σήμερα καθώς η χώρα αποχαιρέτησε τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη και τον επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα.

Θλίψη στην κηδεία του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα

Το πρωί η εξόδιος ακολουθία του 40χρονου πιλότου ο οποίος αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά έγινε μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Μεγάλη Μαντίνεια, του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Ο επισμηναγός τραυματίσθηκε θανάσιμα, κατά την πτώση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ2Ε BUCKEYE, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου.

Δείτε βίντεο:

Πλήθος κόσμου, συγγενείς , φίλοι, συνάδελφοι, συνέρρευσαν στον ιερό ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον «άξιο, άριστο οικογενειάρχη» επισμηναγό, «που τα έδινε όλα για την πατρίδα», ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές.

Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί των τριών Όπλων.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο στρατηγός Φλώρος παρέδωσε στον μικρό γιο του επισμηναγού την ελληνική σημαία με την οποία ήταν σκεπασμένο το φέρετρο.

Συγκλονιστική ήταν επίσης η στιγμή του σπαραγμού της γυναίκας του 40χρονου την στιγμή της ταφής, λίγο πριν τον αποχαιρετίσει για πάντα. Η ίδια μαζί με τα δύο παιδιά ήταν μαζί του την Τετάρτη καθώς η πτήση που θα έκανε με το εκπαιδευτικό αεροσκάφος ήταν η τελευταία πριν αποστρατευτεί μετά από 23 χρόνια στην υπηρεσία.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This