Παιδάκια σε ράντζα στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού!

«Το αδιαχώρητο στα δύο μεγάλα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής»

Must Read

Ράντζα έχουν βγει στους διαδρόμους των παιδιατρικών νοσοκομείων την ώρα που αυξάνονται τα κρούσματα γρίπης και κορωνοϊού, επιβαρύνοντας και άλλο τις υποστελεχωμένες μονάδες υγείας.

Η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία είναι ασφυκτική, καθώς όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, τα κρεβάτια τελειώνουν και οι αναμονές στα επείγοντας είναι πολύωρες.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τους διαδρόμους του «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», όπου έχουν στηθεί ράντζα.



«Το κοκτέιλ των ιώσεων που προσβάλλουν τα παιδιά: κορωνοϊός, γρίπη, αναπνευστικοί ιοί, έχει δημιουργήσει το αδιαχώρητο στα δύο μεγάλα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής, στα οποία μεταφέρονται παιδιά από όλη την χώρα. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε πολύωρες αναμονές στα επείγοντα 4,5 και περισσότερες ώρες για εξέταση και οι νοσηλείες… να τελειώνουν τα διαθέσιμα κρεβάτια, να μπαίνουν ράντζα, τα οποία ευτυχώς είναι μόνο για λίγες ώρες» κατήγγειλε στην εκπομπή Live News ο κ. Γιαννάκος και τόνισε την ανάγκη προσλήψεων προσωπικού:

«Αν θέλουμε να μην υπάρχουν αναμονές στα παιδιατρικά νοσοκομεία πρέπει να βελτιώσουμε την πρωτοβάθμια περίθαλψη, που τα Σαββατοκύριακα, αργίες, νύχτες τραβάει ρολά, δεν υπάρχει. Και θα πρέπει να ενισχύσουμε με προσωπικό τα παιδιατρικά νοσοκομεία. Αν δεν θέλουμε να βλέπουμε ράντζα θα πρέπει να ενισχύσουμε τα περιφερειακά, παιδιατρικά τμήματα των νοσοκομείων, όπως και τις ΜΕΘ» προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This