Οικειοθελής… αρπαγή 25χρονης από νυχτερινό κέντρο της Λάρισας

Τι ακριβώς συνέβη στην Θεσσαλία

Must Read

Μία… παράξενη ιστορία στον κάμπο.

Οικειοθελής, σύμφωνα με τα όσα η ίδια δήλωσε στην ΕΛ.ΑΣ., αποδείχθηκε η απομάκρυνση 25χρονης και πρώην εργαζόμενης από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λάρισας!

Κι ενώ προηγουμένως είχε σημάνει συναγερμός

Την 25χρονη αναζητούσε η Αστυνομία, έχοντας αναφερθεί -από τους δικούς της- ένοπλη απαγωγή της, αλλά μετά ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας η νεαρή γυναίκα βρέθηκε τελικά… στην Αθήνα. Όπου και μετέβη η ίδια σε Τμήμα Ασφάλειας για να δηλώσει πως με την βούλησή της έφυγε από την Λάρισα και πως είναι καλά στην υγεία της. Ανατρέποντας έτσι τα καταγγελλόμενα και όλο το στόρι που εκτυλισσόταν.

Την αστυνομική έρευνα προκάλεσε, σύμφωνα με πηγές, η καταγγελία του ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, σύμφωνα με τον οποίο στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν στο μαγαζί του μαζί με τρεις εργαζόμενες, εισήλθε μία γυναίκα μαζί με πέντε άγνωστους, οι οποίοι διά της βίας και υπό την απειλή όπλων οδήγησαν την 25χρονη (μία από τις εργαζόμενες) έξω από το μπαρ και επιβιβαζόμενοι σε δύο αυτοκίνητα διέφυγαν άμεσα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την έρευνα προέκυψε όντως η παρουσία ανδρών έξω από το κατάστημα. Ταυτοποιήθηκε δε ο -Αθηναίος- ιδιοκτήτης του ενός Ι.Χ., ο οποίος όμως φέρεται να δήλωσε πως το είχε… πουλήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε έναν εκ των ανδρών που βρέθηκαν στο μπαρ της Λάρισας! Χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί κάτι σημαντικό, η… μεταβίβαση. Μύλος η υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This