Πληροφορίες για σύνδεση των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας στου Ρέντη με την απόπειρα δολοφονίας Τζήλου!

Τα στοιχεία οδηγούν σε δύο αξιωματούχους του ποδοσφαίρου

Must Read

Oλοένα και περισσότερο ξηλώνεται το… πουλόβερ των αποκαλύψεων για τα επεισόδια χούλιγκαν έξω από το κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, στου Ρέντη, κατά τα οποία έχασε την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης από ναυτική φωτοβολίδα.

Όπως αποκαλύπτει στο dikiblogspot ο Κυριάκος Θωμαΐδης, μετά τις άρσεις απορρήτου που διατάχθηκαν από τις Αρχές, τα στοιχεία οδηγούν σε δύο αξιωματούχους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι εμπλέκονται τόσο στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός όσο και σε μια άλλη πολύκροτη υπόθεση.

Πρόκειται για τον άγριο ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου, στις 17 Δεκεμβρίου 2018 στην Λάρισα.

Έχουν ήδη συγκεντρωθεί αρκετά στοιχεία και σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα ακολουθήσουν συλλήψεις πολλών προσώπων που εμπλέκονται στα επεισόδια στου Ρέντη και όχι μόνον.

Προς ώρας, έχουν κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση περισσότερα από 60 άτομα, τα οποία ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες το μοιραίο βράδυ. Οι περισσότεροι φέρονται να ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οργανωμένων στην Αττική.

 

Πηγή: dikisports

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This