«Ο γιος μου θυσιάστηκε»: Συγκλονίζουν οι γονείς του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα

Τι είπε ο 12χρονος γιος του που είδε το αεροπλάνο του πατέρα του να πέφτει

Must Read

Στη θλίψη βύθισε όλη την Ελλάδα ο χαμός του 40χρονου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Επαμεινώνδα Κωστέα, που «έφυγε» μπροστά στην οικογένειά του, με το αεροπλάνο του να συντρίβεται έξω από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Ανείπωτος ο θρήνος για τους γονείς του, που συγκλόνισαν με τα όσα είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η μητέρα του επισμηναγού είπε πως το παιδί της θυσιάστηκε, για να μη χάσουν τη ζωή τους αθώοι άνθρωποι: «Ο γιος μου θυσιάστηκε. Θα έπεφτε με το αεροπλάνο σε κατοικημένη περιοχή και θα σκότωνε κόσμο και το πήρε πάνω του. Για αυτό είμαι περήφανη. Αλλά έχω τον καημό, γιατί έφυγε το παιδί μου. 

 

Πάντα φοβόμουν, μην συμβεί τίποτα, αλλά ο γιος μου μού έλεγε “μάνα μη φοβάσαι”. Ας είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της».

Μάλιστα σύμφωνα με την μητέρα του επισμηναγού, ραγίζουν καρδιές όσα είπε ο 12χρονος γιος του Θανάσης, που ήταν μάρτυρας στον χαμό του πατέρα του. «Τον θαύμαζα, τον αγαπάω, είναι ήρωας ο πατέρας μου και πάντα θα τον αγαπάω και θα κάνω τα πάντα για να τον ευχαριστώ από εκεί που είναι».

 

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας του άτυχου επισμηναγού: «Ο γιος μου ήταν ο ήλιος μου, το φεγγάρι μου. Όμως και τα δύο βασίλεψαν το μεσημέρι εκείνης της Τετάρτης. Τότε βασίλεψα κι εγώ. Είμαι περήφανος για τον γιο μου. Έκανε τη δουλειά που αγαπούσε. Τον πρώτο καιρό μπορεί να φοβόμουν, ο ίδιος όμως ποτέ. Με εγκατέλειψε το αστέρι μου…».

Είναι τέτοιο όμως το μεγαλείο ψυχής και αυταπάρνησης, που δήλωσε πως, παρά την απώλεια του γιου του, δεν θα αποτρέψει τον εγγονό του να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και να γίνει πιλότος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This