Συγκινεί το μήνυμα του 26χρονου που έμεινε ανάπηρος όταν έπεσε για το σταυρό το 2021

Ανάρτησε και δύο φωτογραφίες του πριν και μετά το ατύχημα

Must Read

Ένα σπουδαίο μήνυμα που τονίζει την αγάπη προς την οικογένεια έδωσε ο 26χρονος Γιάννης Δαμιανός ο οποίος τα Θεοφάνια του 2021 βούτηξε για να πιάσει το σταυρό και τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα με αποτέλεσμα να μείνει ανάπηρος.

Σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η ζωή είναι η πείρα να γνωρίζω ανθρώπους και να μαθαίνω το σκοπό τούς, όπως και να μου υπενθυμίζει πως μόνο η οικογένεια σε αγαπάει και σε σέβεται όπως και εσύ ! Για αυτό δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει μόνο μία στιγμή! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερο πόνο στις ψυχές όλων!».

Δείτε την ανάρτηση:

Την ανάρτηση του ο γενναίος νεαρός, ο οποίος λίγο έλειψε να φύγει από την ζωή μετά τον τραυματισμό του, την συνοδεύει με δύο φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο ίδιο σημείο. Η μία είναι από το 2020 και τον δείχνει να στέκεται στα πόδια του και η άλλη, η πιο πρόσφατη τον απεικονίζει στο αναπηρικό καροτσάκι.

Το περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο συνέβη όταν ο Γιάννης είχε πάει με τον πατέρα του και δύο φίλους του στην Αμάρυνθο ανήμερα των Θεοφανίων για να ρίξουν τον σταυρό μόνοι τους. Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει για τον αδελφό του που έπασχε από λευχαιμία. Ο τραυματισμός του επέφερε ολική τετραπληγία που τον καθήλωσε στο αμαξίδιο.

Δείτε βίντεο με τον Γιάννη το 2022:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This