Missing Alert για την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου στην Θεσσαλονίκη

Έφυγε με 5000 ευρώ

Must Read

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από την Θεσσαλονίκη η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Αυτό που ανησυχεί περισσότερο την οικογένειά της είναι το γεγονός ότι είναι έγκυος στον τρίτο μήνα και θα μπορούσε να της συμβεί κάτι και να μην είναι κανένας κοντά της.

Οι δικοί της άνθρωποι έφτασαν στο σημείο να έρθουν σε επικοινωνία με τον οργάνωση «Το χαμόγελο του παιδιού» προκειμένου να εκδώσει Missing Alert για την εξαφάνιση της γυναίκας ώστε να μπορέσει να εντοπιστεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η 41χρονη εθεάθη για τελευταία φορά στην περιοχή της Καλαμαριάς και φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η 41χρονη έχει ένα ακόμη κοριτσάκι, ηλικίας 13 ετών από προηγούμενο γάμο.

Η ίδια φέρεται να άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι του συντρόφου της και να έφυγε. Έκτοτε, κανείς δεν έχει νέα της, με τους γονείς της να απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την κατάστασή της να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Τι υποστηρίζει ο σύντροφός της

Όπως εξήγησε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, ο σύντροφος της 41χρονης και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί, η γυναίκα άφησε μήνυμα στον ίδιο και τη μητέρα της και έφυγε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους 5.000 ευρώ.

«Ξύπνησα στις 09:00 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί», υποστήριξε ο σύντροφος της Γεωργίας.

Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι μήνυμα έστειλε και στη μητέρα της, στην οποία φέρεται να ανέφερε ότι είχε κάποια εκκρεμότητα. Παρά τα μηνύματα που της έστειλε ο σύντροφός της, δεν κατάφερε να την εντοπίσει, αφού δεν παραδόθηκαν ποτέ. «Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της», πρόσθεσε, τονίζοντας, μάλιστα, ότι πάντα επικοινωνούσε με το παιδί της.

«Να μας πάρει να μας πει ότι είναι καλά», είπε από την πλευρά του ο αδερφός της.

Δείτε επίσης:

Μυστήριο με την εξαφάνιση εγκύου στην Θεσσαλονίκη: Όι εκκλήσεις της οικογένειάς της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This