Πέθανε ο Αιμίλιος Κοτσώνης, γνωστός από την υπόθεση Noor1!

Must Read

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο γνωστός από την πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, Αιμίλιος Κοτσώνης, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, πρώην συνεργάτης της εταιρίας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αιμίλιος Κοτσώνης, είχε αθωωθεί στο εφετείο για το πολύκροτο σκάνδαλο, παρόλο που η εισαγγελέας της έδρας Βασιλική Βλάχου αλλά και η εισαγγελέας Εφετών Μαρία Τρουπή είχαν ζητήσει την καταδίκη του ως αυτουργού της μεταφοράς του φορτίου της ηρωίνης.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καταδικάσει τον Αιμίλιο Κοτσώνη σε κάθειρξη δέκα ετών. Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας Εφετών τόνισε για τους Γιαννουσάκη, Κοτσώνη και άλλους: «Ενήργησαν με πλήρη συνείδηση και στο πλαίσιο ενός οργανωμένου σχεδίου προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος για τους ίδιους. Λόγω των γνώσεών τους, ήταν σε θέση να οργανώσουν το σύνολο των ενεργειών για τη μεταφορά της ηρωίνης στην Ελλάδα. Σκοπός της οργάνωσης ήταν η διαμετακόμιση ναρκωτικών μέσω της Ελλάδας στην Ευρώπη, όπου θα τα διέθεταν σε τρίτα πρόσωπα με σκοπό το κέρδος».

Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This