Θεσσαλονίκη: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στα Λαγκαδίκια

Μεσήλικας αλλοδαπός, πιθανότατα κουρδικής καταγωγής, ο άτυχος άνδρας που φέρεται να έπεσε θύμα δολοφονίας

Must Read

Σορός αλλοδαπού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε στην είσοδο του γηπέδου στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει το skai.gr, ο εντοπισμός του θύματος έγινε από έναν περαστικό σήμερα το πρωί, με τον θάνατό του να οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, στα τρία τραύματα που φέρει στο στήθος του και στις κακώσεις στο κεφάλι του. Προανάκριση για το αιματηρό αυτό περιστατικό διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

«Πρωινές ώρες σήμερα (04-01-2024), σε περιοχή των Λαγκαδικίων Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε νεκρός μεσήλικας άντρας φέρων τρία τραύματα στο στήθος από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεις στο κεφάλι. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης», αναφέρει συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, καθώς ο άνδρας φέρεται να έπεσε θύμα δολοφονίας, πιθανότατα από μαχαιροβγάλτη.

«Ο άνθρωπος που βρέθηκε δολοφονημένος στην είσοδο του γηπέδου του χωριού μας ήταν μετανάστης, πιθανότατα κουρδικής καταγωγής. Στην αρχή έμενε στο camp που έχουμε, όμως στη συνέχεια πήγε και έμενε στα αποδυτήρια του γηπέδου. Είχε επιλέξει να μένει εκεί που ήταν κοντά στο camp. Για 2-3 χρόνια έμενε εκεί και τον γνωρίζαμε όλοι στο χωριό. Πριν από περίπου δύο χρόνια είχε εμπλακεί σε έναν καβγά στο χωριό, όμως έκτοτε όλα ήταν ήρεμα και είχε καλές σχέσεις με όλους. Δεν θεωρώ ότι σχετίζεται με τον καβγά. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να ήθελε να του κάνει κακό. Τον βρήκε νεκρό ένας περαστικός το πρωί και είδε τυχαία τα πόδια του στην είσοδο του γηπέδου. Πλησίασε και τον βρήκε και φώναξε τους υπεύθυνους του camp που βρίσκεται κοντά», ανέφερε στο newsit.gr ο Χαράλαμπος Μουρατίδης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λαγκαδικιών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This