Στην Αθήνα ο Ηλίας Μίχος – Την Δευτέρα ξεκινά η δίκη για βιασμούς και μαστροπεία στον Κολωνό

Η μητέρα της 12χρονης αντιμετωπίζει και την κατηγορία της διακεκριμένης πορνογραφίας

Must Read

Αρχίζει την Δευτέρα η δίκη για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Συνολικά 26 κατηγορούμενοι θα βρεθούν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ανάμεσά τους ο Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης, η οποία κρατείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, και ο δεύτερος μαστροπός με το όνομα «Μιχάλης».

To πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε από τις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται από τον Οκτώβριο του 2022, η μεταγωγή του Ηλία Μίχου στην Αθήνα.

Η δίκη για την δυσώδη αυτή υπόθεση που συντάραξε το Πενελλήνιο θα διεξαχθεί σε αίθουσα του Εφετείου, λόγω του μεγάλου αριθμού κατηγορουμένων, μαρτύρων και δικηγόρων.

Στο εκτενές παραπεμπτικό βούλευμα για τον Ηλία Μίχο αναφέρονται, μεταξύ άλλων:

«Απεργάστηκε σχέδιο εκμετάλλευσης της 12χρονης προς ίδιον οικονομικό του όφελος με την εξώθηση στην πορνεία και την άντληση εσόδων από την παροχή των ερωτικών της υπηρεσιών προς τρίτους έναντι αμοιβής.»

Αρχικά χρησιμοποίησε την εφαρμογή BLINDCHAT.GR με δύο τηλεφωνικούς αριθμούς που ανήκαν στην ανήλικη. Στο προφίλ που δημιούργησε μπορούσε δε να συνδέεται και με τις δικές του τηλεφωνικές συσκευές ενώ την ίδια εφαρμογή είχε εγκαταστήσει και στο κινητό τηλέφωνο της 12χρονης .

Εκεί την εμφάνιζε (παριστάνοντας την ίδια ) ως ηλικίας 16-17 ετών και διαθέσιμη προς ερωτική συνεύρεση με αντίτιμο 50-70 ευρώ και με τόπο συνάντησης τον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια. Ανέφερε δε και συνοπτική περιγραφή της εμφάνισής της .

Αφού εντόπιζε σε αυτήν άτομα που ενδιαφέρονταν να συνευρεθούν με την ανήλικη, συνέχιζε την επικοινωνία μαζί τους μέσω VIBER και WHATS APP. Έστελνε στους υποψήφιους πελάτες τα ερωτικού περιεχομένου βίντεο και τις γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης προς διαφήμιση του «εμπορεύματος» του. Στην συνέχεια κανόνιζε την συνάντηση της μικρής με τον πελάτη.

Για την κάμψη των αντιρρήσεων και την ενασχόλησή της με την πορνεία ο Μίχος μετήλθε τις ίδιες απειλές κατά της ζωής και της σωματικής της ακεραιότητας εκμεταλλευόμενος παράλληλα την ευάλωτη θέση της λόγω της πενίας της οικογένειάς της, της έλλειψης εποπτείας από τους γονείς της και τη διαρκή πίεση που της ασκούνταν από τη μητέρα της για την εξεύρεση χρημάτων. Συχνότατα μάλιστα τα «ραντεβού» αυτά με σκοπό την τέρψη της ακολασίας των «πελατών» πραγματοποιούνταν νυχτερινές ώρες, ακόμη και προχωρημένες, χωρίς οι γονείς της 12χρονης Ειρήνης να θορυβούνται για την απουσία της και τους κινδύνους που την απειλούσαν.»

Η μητέρα της 12χρονης αντιμετωπίζει πλέον και την κατηγορία της διακεκριμένης πορνογραφίας καθώς, σύμφωνα με το βούλευμα, γνώριζε και ζητούσε επιτακτικά χρήματα από την 12χρονη ενώ έστελνε και η ίδια γυμνές φωτογραφίες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This