Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο: Χτύπησε παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα των Φώτων!

Τον ενόχλησε ότι χτύπησαν παρατεταμένα το κουδούνι και ισχυρίζεται πως προκάλεσαν φθορές με το... τριγωνάκι!

Must Read

Περιπέτεια που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή έζησε μια παρέα παιδιών που βγήκε να πει τα κάλαντα στο Αγρίνιο παραμονή των Φώτων, με το ένα παιδί να πηγαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, με την υπόθεση να καταλήγει στο τμήμα.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, τέσσερα παιδιά γυμνασίου, δυο αγόρια και δύο κορίτσια, ξεκίνησαν για τα κάλαντα σε περιοχή του Αγρινίου.

Όμως 41χρονος ένοικος πολυκατοικίας κατηγορείται πως επιτέθηκε στα παιδιά και μάλιστα χτύπησε το ένα από αυτά. Τον άντρα μήνυσαν οι γονείς του παιδιού, που το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκαν τραύματα στο κεφάλι του!

Όμως και ο 41χρονος μήνυσε τους γονείς του παιδιού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και το παιδί για φθορά ξένης περιουσίας, ισχυριζόμενος πως τα ανήλικα παιδιά προκάλεσαν φθορές στα κουδούνια, χτυπώντας τα με το τρίγωνο των καλάντων, ενώ χτυπούσαν παρατεταμένα τα κουδούνια. Ακόμη αρνείται πως χτύπησε το παιδί με τον τρόπο που αυτό υποστηρίζει.

Τελικά με προφορική εντολή Εισαγγελέα οι γονείς του παιδιού που είχαν συλληφθεί αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο 41χρονος κρατείται και το Σάββατο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This