Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Πάτρα – Διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων έχει τεθεί σε 24ωρη επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα

Must Read

Ξεκίνησε η ραγδαία επιδείνωση του καιρού με το νέο κύμα κακοκαιρίας να φτάνει στην Πάτρα όπου σημειώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με σφοδρούς ανέμους. 

Η κακοκαιρία που πλήττει την αχαϊκή πρωτεύουσα έχει προκαλέσει διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές, ενώ έχουν σημειωθεί πτώσεις δέντρων στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, λόγω των θυελλωδών ανέμων κόπηκε δέντρο και έπεσε στη μέση της Εθνικής Οδού με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, ενώ προβλήματα από πτώσεις δέντρων έχουν προκληθεί και σε άλλα σημεία της Πάτρας.

Σήμερα νωρίς το απόγευμα οι κάτοικοι της Αχαΐας καθώς και οι κάτοικοι της Ηπείρου, της Ηλείας, της Αιτωλοακαρνανίας και των νησιών του Ιονίου, έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Σε 24ωρη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων

Σήμερα έως και αύριο, Κυριακή, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων έχει τεθεί σε 24ωρη επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων και την έκδοση ειδοποίησης από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για επικράτηση έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς και ισχυρούς ανέμους.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Νωρίτερα τέθηκαν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο, Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας, λόγω των επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», η κίνηση των οχημάτων προς Αθήνα διεξάγεται, για προληπτικούς λόγους, μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα από ενδεχόμενη κατολίσθηση χωμάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε ισχύ έχει τεθεί ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας δικύκλων και φορτηγών στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Δείτε επίσης: Ήχησε το 112 στη Δυτική Ελλάδα – «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This