Μυστήριο με την εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι – Αποκαλύψεις από τον θείο του αγνοούμενου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Πέμπτη όταν είχε πάει για κυνήγι.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες για τον εντοπισμό του σε δασικές εκτάσεις, βουνά και χωριά στη γύρω περιοχή και σύμφωνα με την αδερφή του Χριστίνα Κούτσικου έχουν επικεντρωθεί «στο σημείο που είναι μια κεραία όπου έδωσε τελευταία φορά στίγμα το κινητό του, κοντά στα παλαιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η αδερφή του αγνοούμενου εξέφρασε φόβους πως μπορεί κάτι να του έχει συμβεί και απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Όπως είπε ο 31χρονος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Ιταλίας και ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Μάλιστα η ίδια αμφισβήτησε τον ισχυρισμό του 50χρονου φίλου του Μπάμπη που το βράδυ του Σαββάτου προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και φέρεται να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε.

Ο προσαχθείς υποστήριξε ότι πήγε μαζί του για κυνήγι και στη συνέχεια τον άφησε στην εθνική οδό απ’ όπου τον παρέλαβε ένας άλλος γνωστός «αλλά αυτόν τον γνωστό δεν τον ξέρει κανείς», σύμφωνα με την αδερφή του 31χρονου.

Πάντως ο 50χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές με την κατηγορία περί όπλων, καθώς σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι, αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή στην μυστηριώδη εξαφάνιση.

«Ο Μπάμπης είχε δανείσει στον 50χρονο γύρω στα 20.000 ευρώ»

Την ίδια ώρα ο θείος του αγνοούμενου αποκάλυψε ότι ο 31χρονος ανηψιός του είχε δανείσει χρήματα στον 50χρονο. «Του είχε δανείσει εδώ και έναν χρόνο γύρω στα 17 με 20.000 ευρώ (σ.σ. στον 51χρονο). Τα χρειάστηκε και τα έδωσε, ήταν πολύ φίλοι», είπε ο θείος του Μπάμπη μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.
Ερωτηθείς εάν ο 31χρονος είχε πει στον ίδιο αν του ζητούσε τα λεφτά απάντησε πως «στη μάνα του και σε φίλο του που το έχει καταθέσει. Δε μιλάνε, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Δε μου έχει ξανατύχει, ούτε θέλω να μου ξανατύχει, αλλά και η μάνα του και εγώ δεν παίρνουμε μια απάντηση από κάπου».
Στη συνέχεια περιέγραψε τι συνέβη πριν την εξαφάνιση του 31χρονου. «Ο Μπάμπης εξαφανίστηκε όταν τον πήγε ένας φίλος του σε κάποια μεριά στον εθνικό δρόμο και του λέει “θέλω να πάω για κυνήγι με έναν άλλον φίλο”. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι “πήρα τον Μπάμπη και τον πήγα στο τάδε σημείο για να τον αφήσω και να πάει για κυνήγι”. “Δεν ξέρω”, είπε αυτός (σ.σ. ποιος ήταν ο άλλος φίλος) και από εκείνη την ώρα το παιδί αγνοείται. Και του λέω “τον άφησες 9 η ώρα το βράδυ για να πάει για κυνήγι και δε σου είπε τίποτα, με ποιον πάει;”. “Όχι”, λέει, “δεν μου είπε”. Την άλλη μέρα, μαθαίνω ότι φεύγει αυτός από το Μεσολόγγι και πάει σε ένα χωριό για κυνήγι. Έφυγε η Ασφάλεια, τον έπιασε και όταν τον έφερε, του είπα “ο καλύτερός σου φίλος χάθηκε και εσύ πήγες για κυνήγι;”. Δεν μου μίλησε καθόλου», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This