Κλειστό αύριο Δευτέρα και το δημοτικό σχολείο Μολύβου στη Μυτιλήνη

Must Read

Το πέρασμα της κακοκαιρίας-εξπρές από τη χώρα μας προκάλεσε ποικίλα προβλήματα σε διάφορες περιοχές, με τους θυελλώδεις ανέμους να προκαλούν, μεταξύ άλλων, σοβαρές υλικές ζημιές σε οχήματα αλλά και κτήρια.

Ένα από αυτά ήταν και το δημοτικό σχολείο Μολύβου στη Μυτιλήνη, το οποίο υπέστη ζημιές στη στέγη του, και ως εκ τούτου ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, έλαβε την απόφαση το εν λόγω σχολείο να παραμείνει κλειστό αύριο, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Για την πλήρη διασφάλιση των μαθητών, αύριο θα βρεθεί επιτόπου κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς στη στέγη του κτηρίου.

Σημειώνεται πως από το πρωί στο κτίριο έχουν βρεθεί στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του δήμου, ενώ για την απόφαση του κου Βέρρου έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Δημήτρης Βούλγαρης.

Νωρίτερα αναφέραμε πως κλειστά θα παραμείνουν και δύο σχολεία στην Πυλαία, και πιο συγκεκριμένα το 2ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας, καθώς υπέστησαν κι αυτά ζημιές από την κακοκαιρία, με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη να αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση πως η αναστολή λειτουργίας τους οφείλεται στην πτώση δένδρων στην περίφραξη των σχολείων, κυρίως δε λόγω της καταστροφής των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου από την κακοκαιρία.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:
^
*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This