Ανείπωτη τραγωδία στην Κυπαρισσία: 66χρονη Γερμανίδα παρασύρθηκε από τα κύματα και πνίγηκε αβοήθητη

Must Read

Μπροστά στα μάτια του -ανήμπορου να αντιδράσει- συζύγου της έχασε τη ζωή της μια 66χρονη γυναίκα στην Κυπαρισσία, η οποία έπεσε στη θάλασσα λόγω των θυελλωδών ανέμων και παρασύρθηκε αβοήθητη από τα τεράστια κύματα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η απίστευτη αυτή τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα, την ώρα που το ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών περπατούσε στον μώλο στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, όπου έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι. Ξαφνικά, η 66χρονη, υπήκοος Γερμανίας, βρέθηκε στη θάλασσα, παρασυρμένη -κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες- από τα πολύ δυνατά κύματα που έβγαιναν στη στεριά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ επιτόπου κλήθηκαν άντρες του λιμενικού, αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να ανασύρουν τη σορό της άτυχης γυναίκας περίπου 500 μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρισκόταν. Διαπίστωσαν δε πως δεν υπήρχαν περιθώρια για τη σωτηρία της 66χρονης, η οποία είναι πολύ πιθανό να πνίγηκε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, βρισκόμενη σε κατάσταση πανικού.

Ο σύζυγος του θύματος αναμένεται να δώσει κατάθεση για να περιγράψει όλα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του, μόλις τού το επιτρέψει η συναισθηματική του κατάσταση. Για κατάθεση, εξάλλου, ενδέχεται να κληθούν και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες της ανείπωτης αυτής τραγωδίας, καθώς η προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας.

^
*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This