Καταπέλτης η πρώην σύζυγος του δολοφόνου της εγκύου: «Ήξερα ότι αυτός την έφαγε»

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία της νεκροψίας στη σορό της 41χρονης. Τη μαχαίρωσαν τρεις φορές με κουζινομάχαιρο και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία!

Must Read

Σοκάρει την ελληνική κοινωνία η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Βόρεια Ελλάδα. Την άτυχη 41χρονη δολοφόνησαν ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του. Το έγκλημα έγινε με κουζινομάχαιρο, και η έγκυος γυναίκα πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

«Ήξερα ότι θα κάνει κακό, ήξερα ότι αυτός την έφαγε»

Ωστόσο, καταπέλτης η πρώην σύζυγος του 39χρονου δολοφόνου της εγκύου στη Θεσσαλονίκη, που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status για τη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της. Η ίδια είπε ότι «ήξερε ότι θα κάνει κακό» και πως «θα φτάσει σε αυτό το σημείο» εξαιτίας των αντιδράσεων του, ενώ τόνισε πως είχε την τάση να εκμεταλλεύεται τις συντρόφους του οικονομικά και να φτάνει ακόμα και σε σημείο να τις κλέβει, αποσπώντας κοσμήματα και χρήματα. «Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία…» είπε με νόημα η ίδια, αναφερόμενη στη στυγερή δολοφονία της εγκύου, την οποία όπως είπε δε γνώριζε προσωπικά. «Ήξερα πως αυτός την έφαγε, δεν υπολογίζει τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ είπε πως όταν έβλεπε τα ρεπορτάζ στους τηλεοπτικούς σταθμούς σκέφτηκε πως θα μπορούσε να είναι στη θέση της. Η γυναίκα που απέκτησε με τον 39χρονο δύο παιδιά τόνισε πως και τα παιδιά τους γνώριζαν πως την κακοποιούσε και πως απευθύνθηκε πολλές φορές στις αστυνομικές αρχές και έφτασε σε σημείο να κάνει και μήνυση στον δράστη.

 

 

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού της 41χρονης εγκύου. Από την πρώτη εξέταση προκύπτει ότι φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα και διατομή όλων των αγγείων. Μάλιστα, έχει δεχτεί τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία από την οποία και πέθανε. Οι δράστες έβαλαν το πτώμα της σε σάκο και στη συνέχεια το μετέφεραν στη Χαλκιδική. Ο σύντροφος που σύμφωνα με την αστυνομία είναι ένας από τους δράστες είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα. Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον ανακριτή και στον εισαγγελέα». Σύμφωνα με την Αστυνομία τα κίνητρα της δολοφονίας είναι οικονομικά.

 

 

Από την εργαστηριακή εξέταση των αντικειμένων στο Τμήμα Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών εντοπίστηκε γενετικό υλικό της 41χρονης σε μια κουβέρτα αλλά και στο στρώμα που βρέθηκε σε μικρή απόσταση από το σπίτι του συντρόφου της.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο γυναικοκτόνος κατέσφαξε προσχεδιασμένα τη 41χρονη και μετά την έψαχνε στα τηλεοπτικά κανάλια!  

Δολοφόνησαν τη Γεωργία και το μωρό της, ο σύντροφος και ο φίλος του για 80 ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This