Δικηγόρος 39χρονου Θεσσαλονίκη: «Η ιστορία του συγκατηγορουμένου αφήνει κενό, δεν δίνει απάντηση»

«Σήμερα θα ζητηθεί προθεσμία για την απολογία και λογικά θα ληφθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος του φερόμενου ως δολοφόνου της 41χρονης Γεωργίας

Must Read

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το έγκλημα στην Θεσσαλονίκη, με θύμα την 41χρονη Γεωργία Μουράτη, που διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα μπαούλο στην Χαλκιδική. Παρά το γεγονός ότι όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι ο 39χρονος σύντροφός της, είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του, ενώ σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Για την υπόθεση μίλησε νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή, ο δικηγόρος του 39χρονου, Όθωνας Παπαδόπουλος«Η θέση της πλευράς του συγκατηγορουμένου μας, είναι ότι στήθηκε μίας βίαιη επίθεση εναντίον της, μια υποτιθέμενη ληστεία με σκοπό να της αποσπάσει ο σύντροφός της το κλειδί του σπιτιού της κι μετά να μεταβούν στο πατρικό και να ληστέψουν το σπίτι. Η σκέψη είναι ότι αν ήθελε να της πάρει το κλειδί θα μπορούσε να το κάνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μέσα από την τσέπη ή την τσάντα της χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποιο βίαιο επεισόδιο με τέτοια εξέλιξη», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η ιστορία του συγκατηγορουμένου αφήνει ένα κενό, δεν δίνει πλήρη απάντηση. Θα δούμε ποια θα είναι η τελική του θέση στον ανακριτή, γιατί παλεύουμε για την καλύτερη συνεννόηση. Ο πελάτης μου σύμφωνα με τα όσα λέει έχει πρόβλημα στο πόδι του και στη βάδιση εξαιτίας μιας νευρολογικής πάθησης, φαίνεται να κουτσαίνει».

«Όλα ξεκινούν από την απολογία του συγκατηγορούμενου»

Ο ίδιος έκανε λόγο και για το βίντεο με το μπαούλο, εξηγώντας πως η θέση του εντολέα του είναι πως δεν φαίνονται πρόσωπα. «Σήμερα θα ζητηθεί προθεσμία για την απολογία και λογικά θα ληφθεί. Στο κατηγορητήριο υπάρχουν διάφορες πράξεις, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία, πλημμελήματα για ενδοοικογενειακή βία. Όλα ξεκινούν από την απολογία του συγκατηγορούμενου», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, ενώ για το στοιχείο ότι η Γεωργία ήθελε να κάνει άμβλωση είπε:

«Ήταν ένα στοιχείο της υπόθεσης το ότι ήθελε να διακόψει την κύηση η 41χρονη. Ήταν ένα στοιχείο που το θεώρησα σημαντικό και τοποθέτησα σε μια χρονική σειρά σε σχέση με άλλα γεγονότα και το συγκράτησα στη μνήμη μου. Είναι κάποια στοιχεία που είναι κοντά σε μία υπόθεση δολοφονίας. Δεν μπορεί αυτό το γεγονός όμως να δικαιολογήσει μία πράξη. Όλα τα στοιχεία που συλλέγονται συναξιολογούνται για το ποιος το έκανε και για το κίνητρο. Θα πει την αλήθεια που κρίνει ο ίδιος ότι πρέπει να πει. Θα υπάρξει συμβουλή από τον νομικό παραστάτη αλλά ο ίδιος θα αποφασίσει τι θα πει».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This