Δολοφόνησαν τη Γεωργία και το μωρό της, ο σύντροφος και ο φίλος του για 80 ευρώ!

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες οι δύο ύποπτοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. Της έστησαν παγίδα μέσα στο σπίτι, τη σκότωσαν στο κρεβάτι και έβαλαν τη σορό της στο μπαούλο

Must Read

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος της 41χρονης εγκύου, η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα 8/1 στη Χαλκιδική.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ο σύντροφός της και ο φίλος του. Κατά την ανακοίνωση όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την Πρωτοχρονιά σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης στην Καλαμαριάς, οι δυο άνδρες της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας καισε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Η σορός της άτυχης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε με μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό στη Χαλκιδική.

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύντροφος της άτυχης εγκύου ήταν γνώριμος της αστυνομίας, ενώ αποδείχθηκε σκληρός και άκαμπτος. Παρά την ολονύκτια ακριτική διαδικασία, ο ίδιος ομολόγησε. Το στόμα του παρέμενε κλειστό. Δεν σταμάτησε λεπτό να υποστηρίζει ότι δεν είχε διαπράξει το έγκλημα, αν και από τα στοιχεία που είχε η ασφάλεια στα χέρια της, το DNA στο σπίτι όπως και το αίμα που βρέθηκε στο χώρο, τα αποτυπώματα του φίλου αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό έδειχναν ξεκάθαρα τους ενόχους. Μάλιστα, ένα τραύμα στο χέρι του είχε βάλει σε σκέψεις εξαρχής τις Αρχές.

 

«Του είπα να ομολογήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα»

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης είχε ομολογήσει ότι, ο δεύτερος δολοφόνησε την άτυχη κοπέλα, ενώ τού είχε ζητήσει τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης. Ο σύντροφος της Γεωργίας μέχρι πριν από λίγες ώρες αρνούνταν ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση και είναι σημαντικό ότι αυτός ήταν που έλεγε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου ενώ οι συγγενείς της την είχαν χάσει από την προηγουμένη, από την Πρωτοχρονιά. 

 

Εντύπωση είχαν προκαλέσει και τα αντιφατικά μηνύματα που βρέθηκε ότι στάλθηκαν από το κινητό της γυναίκας, καθώς δεν έδειχναν ότι τα έστειλε εκείνη. Ήταν αυτά που πρώτα κίνησαν υποψίες και στις διωκτικές αρχές. Τα κίνητρα του γυναικοκτόνου ήταν τελικά καθαρά οικονομικά. 

 

 

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της. Η σορός της εντοπίστηκε μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

 

 

Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert. Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης, όσο και ο φίλος του, είναι γνώριμοι της αστυνομίας, με τον πρώτο να έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Με πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό η σορός της – Κατοχύρωση του όρου γυναικοκτονία ζητά η Αχτσιόγλου 

Νεκρή σε μπαούλο βρέθηκε η 41χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί – «Την σκoτώσαμε» ομολόγησε φίλος του συντρόφου της 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This