Νεκρή σε μπαούλο βρέθηκε η 41χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί – «Την σκoτώσαμε» ομολόγησε φίλος του συντρόφου της

Φίλος του συντρόφου της ομολόγησε τη δολοφονία της εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε νωρίτερα σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Η σορός της άτυχης μητέρας βρέθηκε μέσα σε μπαούλο που ήταν κρυμμένο σε θάμνους, στην περιοχή Τρίγλια της Χαλκιδικής, ενώ οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του συντρόφου της και του φίλου της.

Φίλος του συντρόφου της ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνος την σκότωσε και ότι του ζήτησε να τον βοηθήσει να  ξεφορτωθούν το πτώμα της 41χρονης μητέρας που διένυε τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Τη σκοτώσαμε, τη βάλαμε σε μπαούλο και την πετάξαμε στην Χαλκιδική» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο φίλος του συντρόφου της, ο οποίος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Σύμφωνα με πηγές, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν μετά από έρευνα στο υλικό από κάμερες της περιοχής, εντοπίστηκε ο σύντροφος της 41χρονης μαζί με τον φίλο του να βγαίνουν από το σπίτι του κουβαλώντας ένα μπαούλο. Έπειτα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκαν ίχνη αίματος και DNA.

Κατά την διάρκεια της εξέτασης, ο φίλος του συντρόφου της εγκύου ομολόγησε το έγκλημα υποστηρίζοντας έπειτα ότι ο ίδιος δεν είχε εμπλοκή στην δολοφονία, αλλά βοήθησε στη μεταφορά της σορού. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές, ενώ επιβεβαίωσε ότι η 41χρονη είχε πέσει πολλές φορές θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Το μήνυμα που κίνησε τις υποψίες

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη εξαφανίστηκε από το σπίτι του συντρόφου της ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στην Καλαμαριά. Όπως υποστήριξε ο φίλος της, η ίδια του έστειλε μήνυμα πριν χαθούν τα ίχνη της στο οποίο ανέφερε: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον της εγκύου, το μήνυμα δεν θύμιζε τον τρόπο που έγραφε η γυναίκα, ενώ όπως ανέφεραν, δεν θα έκανε ποτέ την κίνηση να πάρει τα χρήματα και να εξαφανιστεί.

Σεσημασμένος για ξυλοδαρμούς

Στο επίκεντρο της έρευνας του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, μπήκε από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ξυλοδαρμών. Συγκεκριμένα, η αδερφή του είχε καταγγείλει ότι είχε βίαιη συμπεριφορά και την ξυλοκόπησε πέντε φορές.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας, η αστυνομία δεν του επέτρεψε να ταξιδεύσει στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί σε πάνελ ενημερωτικής εκπομπής.

«Δε με νοιάζει που με κατηγορούν ως δολοφόνο»

Νωρίτερα, ο σύντροφος της 41χρονης σε δηλώσεις του στο STAR υποστήριξε ότι δεν δίνει σημασία σε όποιον τον αποκαλεί δολοφόνο: «Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε που είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια… να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά και στραφούμε σε αυτούς. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται» ανέφερε και απείλησε με μηνύσεις: «Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», είπε αφήνοντας αιχμές για άτομα από το περιβάλλον της 41χρονης μητέρας.





 

Σημειώνεται ότι σήμερα, ο σύντροφός της κατήγγειλε ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This