Στα δικαστήρια έφτασαν οι δύο κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία της εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Ο σύντροφος της 41χρονης εξακολουθεί να μην ομολογεί και τά «ρίχνει» όλα στον φίλο του

Must Read

Αμίλητοι και με σκυμμένα τα κεφάλια κατέφτασαν νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι δύο κατηγορούμενοι της άγριας δολοφονίας της άτυχης Γεωργίας Μουράτη στην Καλαμαριά.

 

 

Πρόκειται για τον 39χρονο σύντροφο της 41χρονης αλλά και τον 34χρονο φίλο του. Ο 39χρονος συνεχίζει να δηλώνει αθώος και δείχνει ως δράστη, τον φίλο του που ομολόγησε αυτοβούλως όσα συνέβησαν.

 

 

Οι δύο άνδρες αφού περάσουν το κατώφλι του 4ου τακτικού ανακριτή αναμένεται να πάρουν προθεσμία ώστε να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

 

 

Σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Παράλληλα, ο 39χρονος σύντροφος του θύματος κατηγορείται και για τον βιασμό της αδερφής του! Μάλιστα, νωρίτερα τού ασκήθηκε και ποινική δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις. 

 

 

Οι αρχές οδηγήθηκαν στους δράστες ακολουθώντας τα «ίχνη» που άφησαν, και κατάφεραν να «δέσουν» την υπόθεση συλλαμβάνοντας τους δύο άνδρες. Το ειρωνικό στην υπόθεση είναι το θέατρο που έπαιζε επί μέρες στις τηλεοπτικές εκπομπές ο 39χρονος φερόμενος δράστης και σύντροφος της Γεωργίας. Προσπαθούσε να «θολώσει» τα νερά, επιρρίπτοντας ευθύνες στην αστυνομία για την καθυστέρηση στον εντοπισμό της. «Ξυπνάω εννιά η ώρα το πρωί περίπου και βλέπω ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι αγάπη μου έχω φθάσει στο σπίτι, ότι έχει πάρει κάποια χρήματα από το συρτάρι. 5.00Ο ευρώ μου ζητάει να μη θυμώσω και ότι θα μου εξηγήσει μετά θα τα πούμε μετά και ότι με αγαπάει, λίγη ώρα μετά, λίγη ώρα μετά, στέλνει μήνυμα στην μητέρα της, ότι δεν θα έρθω σπίτι έχω μία εκκρεμότητα» είχε πει χαρακτηριστικά.

 

 

Το προφίλ του φερόμενου δράστη περιλαμβάνει πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές. Μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί ακόμα και στην ίδια του την αδελφή, η οποία τον είχε καταγγείλει πολλές φορές. Ανάλογη ήταν και η συμπεριφορά του στην πρώην σύζυγό του με την οποία είχαν αποκτήσει 2 παιδιά. «Τέρας, τέρας. Βίαιος, πολύ βίαιος, και τα tablet των παιδιών έκλεβε. Και είχα πάει στην αστυνομία εκατό χιλιάδες φορές, εκατό φορές έχω πάει σε πολλά τμήματα τους έλεγα είναι επικίνδυνος, τους έλεγα είναι το ένα είναι το άλλο. Τίποτα σημασία» ανέφερε η πρώην σύζυγος του 39χρονου. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δικηγόρος αδερφής 39χρονου: «Της ζητούσε χρήματα και την χτυπούσε, εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις» 

Δικηγόρος 39χρονου Θεσσαλονίκη: «Η ιστορία του συγκατηγορουμένου αφήνει κενό, δεν δίνει απάντηση»

Στον ανακριτή ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του που φέρεται να δολοφόνησαν τη Γεωργία και το μωρό της! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This