Βόλος: «Έκανα αυτό που έπρεπε» είπε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του – Βίαζε την κόρη του και την απειλούσε για 3.000 ευρώ 

Η 18χρονη δεν πλήρωνε τα ενοίκιά του για να δίνει τα χρήματα στον βιαστή θείο της που την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει φωτογραφίες

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη με βιασμούς και απειλές βίωνε η 18χρονη στον Βόλο που αποκάλυψε στον πατέρα της ότι ο θείος της την βίαζε από παιδάκι και πλέον την απειλούσε, αποσπώντας της χρήματα προκειμένου να μην δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο από τις φρικώδεις πράξεις του.

Η οργή «έπνιξε» τον 50χρονο πατέρα της που δεν μπορούσε να πιστέψει την κόλαση που βίωνε το παιδί του στα χέρια του κουνιάδου του, τον οποίο αρχικά σκέφτηκε να καταγγείλει στην αστυνομία, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, πιάστηκε στα χέρια με τον 33χρονο και τελικά τον σκότωσε με καραμπίνα.

O 50χρονος

Ο 50χρονος προσέγγισε το παιδί του ανήσυχος όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε πληρώσει τα ενοίκια του σπιτιού της με τα χρήματα που της έδινε, ενώ εκείνη του ζητούσε όλο και περισσότερα. Τότε, η 18χρονη «έσπασε» και εκμυστηρεύτηκε στον 50χρονο πατέρα της ότι ο αδερφός της μητέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από 9 ετών.

Ο 33χρονος

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε ζητώντας της χρηματικά ποσά για να μην δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο από την κακοποίησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταφέρει να της αποσπάσει 3.000 ευρώ.

Φωτογραφία από το σημείο του δρόμου κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά Βόλου όπου 32χρονος δολοφονήθηκε από τον 50χρονο κουνιάδο του

Στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς, ο 50χρονος, ο οποίος κάλεσε τις αρχές αφού σκότωσε τον κουνιάδο του, ανέφερε: «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι. Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 50χρονος, ο ήταν έτοιμος να καταθέσει μήνυση σε βάρος του 33χρονου κουνιάδου του, ωστόσο όταν διάβασε τα μηνύματα που είχε στείλει στην κόρη του απειλώντας την, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και πήγε να τον συναντήσει. Οι δυο τους βρέθηκαν στα «Αστέρια» Αγριάς όπου λογομάχησαν και τελικά ο 50χρονος τον σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά την διάρκεια της πάλης.

«Δεν ήξερα τίποτα» λέει η σύζυγος του δράστη και αδελφή του θύματος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύζυγος του 50χρονου δράστη και αδερφή του θύματος. Την ίδια στιγμή τονίζει πως είχε άγνοια για όλα όσα συνέβαιναν και συγκεκριμένα την κακοποίηση της κόρης της και την διαστροφή του ίδιου του αδερφού της.

Δείτε βίντεο:

 

«Εγώ αυτό το έμαθα πριν από 3-4 ημέρες (σ.σ. του βιασμούς).

Δεν ήξερα τίποτα, αυτός το σκεπάζε. Ούτε μου είπε τίποτα το κορίτσι. Και το έμαθε ο δικός μου και τον έφαγε. Με πήρε και μου είπε “τον σκότωσα τον αδελφό σου”», λέει στο protothema.gr. Σε άλλες δηλώσεις της αναφέρει πως ο άντρας της ενώ είχε μιλήσει με την κόρη τους δεν έδειξε τις προθέσεις του.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This