Το μυστήριο με το νεκρό βρέφος του γυναικοκτόνου και ο κενός τάφος – Νέες αποκαλύψεις για τον 39χρονο που σκότωσε την Γεωργία

Όταν ο 39χρονος απασχόλησε τα ΜΜΕ καταγγέλοντας ότι οι γιατροί του έκλεψαν το παιδί

Must Read

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις αποκαλύψεις για το βαρύ παρελθόν του 39χρονου που σκότωσε την 41χρονη έγκυο σύντροφό του Γεωργία Μουράτη, νέα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν αίσθηση.

Ο φερόμενος δράστης που πιάστηκε από κάμερες ασφαλείας να μεταφέρει με μπαούλο τη σορό της 41χρονης μητέρας μαζί με τον συνεργό του, εκτός από το πλήθος μηνύσεων σε βάρος του ακόμα και για βιασμό της ίδιας του της αδερφής, είχε απασχολήσει ξανά τα ΜΜΕ το 2009 με την υπόθεση του νεκρού παιδιού του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Voria.gr, σε ηλικία 23 ετών ο γυναικοκτόνος ο οποίος είχε αποκτήσει ένα παιδί με την 17χρονη τότε σύντροφό του, την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε, προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατηγορώντας τους γιατρούς κρατικού μαιευτηρίου ότι άλλαξαν το μωρό τους γέννα και τους παρουσίασαν ένα νεκρό, προκειμένου να δώσουν το δικό του για παράνομη υιοθεσία. Μετά από έρευνες, διατάχθηκε εκταφή του βρέφους, ωστόσο ο τάφος ήταν κενός!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 39χρονος τότε ξεκίνησε δικαστικό αγώνα καταθέτοντας μηνύσεις σε βάρος των γιατρών, υποστηρίζοντας ότι αφού απήγαγαν το παιδί του και το έδωσαν για υιοθεσία, του είπαν στη συνέχεια ότι πέθανε. Ο ίδιος μάλιστα έλεγε ότι είχε έγγραφα που επιβεβαίωναν ότι ένα το παιδί που γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 2009, παρουσιαζόταν με προβλήματα υγείας τον Μάρτιο του ίδιου έτους.

Το μυστήριο κορυφώθηκε όταν τελικά δόθηκε εισαγγελική εντολή για εκταφή, προκειμένου να γίνει εξέταση DNA η οποία θα έδειχνε αν το παιδί ήταν του ζευγαριού. Τον  Οκτώβριο του 2009 άνοιξε ο τάφος που είχε θαφτεί το βρέφος στα κοιμητήρια της Θέρμης και προς διαπιστώθηκε ότι ήταν κενός! Κάποιος είχε κλέψει τη σορό του μωρού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η τότε αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία Τιντικάκη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μωρό δεν απήχθη από το νοσοκομείο, ενώ παράλληλα διέταξε έρευνα για την κλοπή της σορού. Παράλληλα, κατέληξε στο ότι οι γονείς έβλεπαν το παιδί τους για 19 μέρες στο νοσοκομείο, όπως επιβεβαίωσε και συγγενής. «Έτσι καταρρίπτεται ο ισχυρισμός πως το βρέφος άλλαξε ενώ ήταν ζωντανό» ανέφερε στη διάταξη η εισαγγελέας.

Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο αφού οι έρευνες για το κενοτάφιο και την κλοπή της σορού δεν κατέληξαν πουθενά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This