Σύσκεψη για την επιχείρηση ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας

Συζητούν για το αύριο του κάμπου

Must Read

Μετά από μήνες συζητήσεων, σκέψεις και προτάσεις ήρθε και η ώρα επιτέλους για μαζική συνάντηση που αφορά την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας. Το πλάνο και το σχέδιο για το αύριο της Θεσσαλίας σε πρώτο πλάνο. Επιτέλους.

Συγκεκριμένα, σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι στο δημαρχείο της Καρδίτσας, με όλους τους φορείς.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων, στη σύσκεψη θα μετάσχουν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο υφυπουργός Υποδομών και οι Γενικοί Γραμματείς Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αντιπεριφερειάρχες, οι νεοκλεγέντες δήμαρχοι της Θεσσαλίας, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων καθώς και εκπρόσωποι της ΕΘΕΑΣ και συνεταιριστικών Οργανώσεων.

Θα πραγματοποιηθούν εξάλλου επισκέψεις, έως και την Κυριακή, σε περιοχές, επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα και σε συνεταιρισμούς που έχουν πληγεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This