Νέες αποκαλύψεις για το «έγκλημα τιμής»: Το κορίτσι βιαζόταν μέσα στο πατρικό της δίπλα στον αδελφό της!

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 18χρονη

Must Read

Μετανιωμένος και σε άσχημη ψυχική κατάσταση φέρεται να είναι ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του στον ΒόλοΣυνεχώς έρχονται νέα στοιχεία για τα όσα βίωνε όλα αυτά τα χρόνια το άτυχο κορίτσι.

«Θα τα δημοσιεύσω και θα τα δούνε όλοι»

Η πλέον 18χρονη κοπέλα αποφάσισε μετά από 9 ολόκληρα χρόνια σιωπής να μιλήσει και να αποκαλύψει στον πατέρα της όσα περνούσε από τον αδελφό της δεύτερης γυναίκας του πατέρα της. Ο εφιάλτης των απανωτών βιασμών και οι εκβιασμοί «όπλισαν» το χέρι του 50χρονου πατέρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι και οι βιασμοί συνέβαιναν εκεί μέσα. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση, καθώς οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Γνώριζε ακριβώς τις ώρες που έμπαιναν και έβγαιναν ο πατέρας και η μητέρα του κοριτσιού. Ο 33χρονος φέρεται να απειλούσε το 18χρονο -σήμερα- κορίτσι, λέγοντας του πως «αν μιλήσεις, θα πάθεις κακό». Βίντεο και μηνύματα που φέρεται να λάμβανε η 18χρονη ως απειλές προκειμένου να του δίνει χρήματα βρίσκονται στα χέρια των Αρχών. Η 18χρονη αποφάσισε να «ανοίξει» το στόμα της και να μιλήσει μετά από παρότρυνση που είχε από τις δύο αδελφές της. 

 

 

Δημογλίδου:«Κανείς δεν μπορεί να παίρνει τον νόμο στα χέρια του»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου τόνισε πως δεν μπορεί κανείς να πράττει αυτοβούλως και να παίρνει τον νόμο στα χέρια του. «Κανείς δε θα πει συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο, κανείς δεν πρέπει παίρνει τον νόμο στα χέρια του, υπάρχει ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη, ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, θα μπορούσε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές και να ακολουθηθεί η διαδικασία. Από την στιγμή που η 18χρονη κατέθεσε, ακόμη και τώρα, στην αστυνομία, θα γίνει η διαδικασία μέσω της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ανάκτηση του υλικού που είχε η κοπέλα στο κινητό της ώστε να αποδειχθούν αυτά που ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

 

Οι εκβιασμοί, σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ξεκίνησαν όταν το κορίτσι έφυγε για να σπουδάσει. «Θα τα δημοσιεύσω και θα τα δούνε όλοι», φέρεται να της έλεγε.

 

 

«Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι». Με αυτές τις έξι λέξεις, προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ο 50χρονος άνδρας γιατί προχώρησε στο έγκλημα.  

 

 

 «Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Με πήρε ο σπιτονοικοκύρης πως του χρωστούσε η κόρη μου λεφτά» είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος και συμπλήρωσε: «Η κόρη μου έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως την βίαζε από τα 9 της χρόνια. Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι».

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Βόλος: «Έκανα αυτό που έπρεπε» είπε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του – Βίαζε την κόρη του και την απειλούσε για 3.000 ευρώ  

Έγκλημα στο Βόλο: Αποκαλύψεις του δικηγόρου του δράστη για την ηλικία που ξεκίνησαν οι βιασμοί 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This