Έγκλημα στο Βόλο: Αποκαλύψεις του δικηγόρου του δράστη για την ηλικία που ξεκίνησαν οι βιασμοί

«Οι γονείς έλειπαν όλη την ημέρα και στο σπίτι έμεναν η κόρη του δράστη και ο αδελφός της μητριάς», είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Την ώρα που η τοπική κοινωνία του Βόλου παραμένει «παγωμένη» από το οικογενειακό δράμα που κρυβόταν πίσω από την δολοφονία ενός άνδρα, από τον ίδιο του τον κουνιάδο, ο δικηγόρος του δράστη αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την υπόθεση, κάνοντας σαφές πως ο εντολέας του δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

Όπως διευκρίνισε ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Μιχάλης Βασιλικός, «το κορίτσι δεν βιαζόταν από τα 9 έτη του, από 9 ετών δεχόταν παρενοχλήσεις. Οι βιασμοί γίνονταν από την ηλικία των 12 ετών μέχρι τα 14 της χρόνια. Νομικά δεν υπήρχε βιασμός από τα 9 έτη της κόρης του δράστη, όμως σε κάθε περίπτωση το παιδί ήταν κάτω των 14 ετών όταν συνέβαιναν».

Ο κ. Βασιλικός υποστήριξε πως ο εντολέας του δεν θέλησε να σκοτώσει τον κουνιάδο του, εξηγώντας πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, ούτε βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όπως διατυπώθηκε. Παράλληλα, σημείωσε πως πρόκειται να αναφέρει λεπτομερώς στην Δικαιοσύνη τον λόγο που είχε μαζί του όπλο όταν συνάντησε τον αδελφό της συζύγου του, μετά τις αποκαλύψεις της κόρης του για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και για τον εκβιασμό που δεχόταν από τον αδελφό της μητριάς της για να αποσπά χρήματα, με την απειλή δημοσιοποίησης υλικού από τον βιασμό της.

«Οι γονείς έλειπαν όλη την ημέρα και στο σπίτι έμεναν η κόρη του δράστη και ο αδελφός της μητριάς»

«Δεν είναι κάτι που γινόταν κάθε ημέρα. Το πρόσωπο ήταν οικείο και δεν γεννούσε απορίες η παρουσία του ανθρώπου αυτού στο σπίτι. Οι γονείς έλειπαν όλη την ημέρα από το σπίτι και στο σπίτι έμεναν η κόρη του δράστη και ο αδελφός της γυναίκας, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της», είπε ο Μιχάλης Βασιλικός, ερωτηθείς για το κατά πόσον είχε αντιληφθεί κάποιος στην οικογένεια τον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι.

Μάλιστα, συνέχισε εξηγώντας πως η μητέρα της κοπέλας έχει πεθάνει προ πολλών ετών σε τροχαίο δυστύχημα. «Δεν έχω μιλήσει με την μητριά του κοριτσιού. Ο πατέρας μου είπε ότι δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε. Έχει τρία κορίτσια από τον πρώτο γάμο και ένα αγοράκι από τον δεύτερο γάμο του. Τα δύο πρώτα κορίτσια, που δεν έχουν δεχθεί κανενός είδους παρενόχληση από τον αδελφό της μητριάς τους, όταν ενηλικιώθηκαν, πέρασαν σε πανεπιστήμιο και έφυγαν από το σπίτι», σημείωσε ενώ τόνισε:

«Η 18χρονη σήμερα κοπέλα στα αδέλφια της είχε μιλήσει, αλλά όχι με πολλές λεπτομέρειες. Είχαν μιλήσει για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Το κορίτσι όμως είχε ζητήσει από τις αδελφές του να μην αποκαλύψουν τίποτα σε κανέναν».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This