Μέγαρα: Εξαφανισμένος ο άνδρας που έσπασε στο ξύλο το 4χρονο – Είναι η τρίτη φορά που νοσηλεύεται το παιδί!

Η κατάστασή του είναι σοβαρή

Must Read

Κανένα ίχνος του άνδρα που ξυλοκόπησε τόσο άγρια το 4χρονο παιδάκι της γυναίκας του, στα Μέγαρα,  που νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κώμα στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» δεν έχουν βρει οι αστυνομικοί που τον αναζητούν από χθες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα στελέχη της ΕΛΑΣ έχουν ήδη κάνει έρευνα στην Λαμία όπου έμενε αρχικά ο νταής Ρομά με την οικογένεια της 29χρονης συντρόφου του ενώ έχουν «χτενίσει» από άκρη σε άκρη τον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων όπου ζούσαν τελευταία και συνέβη το περιστατικό. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, το παιδάκι δίνει μάχη για την ζωή του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα τραύματά του είναι σοβαρά καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα και επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Πηγές αναφέρουν πως αυτή δεν είναι η δεύτερη αλλά η τρίτη φορά που το παιδάκι νοσηλεύεται μετά από ξυλοδαρμό!

Το είχε χτυπήσει ξανά το παιδί

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 4χρονος λίγο διάστημα πριν, διακομίστηκε πάλι στο νοσοκομείο με χτυπήματα, τα οποία ήταν άγνωστο πώς προκλήθηκαν. Σε εκείνη την περίπτωση είχε ενημερωθεί το Ανηλίκων, ενώ είχε σχηματιστεί δικογραφία κατ’ αγνώστων.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου περίπου στις 15:00 της Τετάρτης. Η 29χρονη μητέρα υποστήριξε ότι ο σύντροφός της χτύπησε τον 4χρονο γιο της επειδή δεν θέλει τα παιδιά της. Η ίδια ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα ο δράστης ήταν ιδιαίτερα βίαιος προς εκείνη και τα παιδιά της και ειδικά προς τον 4χρονο. 

 

Το αγοράκι που με την οικογένειά του διαμένει στο Βλυχό Μεγάρων, αρχικά μεταφέρθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙΑΣ και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Όμως η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή και μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Τα άλλα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν διακομισθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, ώστε να προστατευτούν, μέχρι να συλληφθεί ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού του παιδιού.

Δείτε επίσης:

Ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του, είχε μεταφερθεί ξανά χτυπημένος στο νοσοκομείο!

Μέγαρα: Διασωληνωμένος στην εντατική 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This