Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πόνος σαν βόμβα» – Πώς περιέγραψε ένα επεισόδιο με την Τζωρτζίνα στο σπίτι στην Πάτρα

Η συνομιλία με την πρόεδρο του δικαστηρίου

Must Read

Τα επεισόδια της Τζωρτζίνας περιέγραψε σήμερα στην συνέχεια της απολογίας της ενώπιον του δικαστηρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πιο αναλυτικά, η 35χρονη κατηγορούμενη ξεκίνησε μιλώντας για ένα περιστατικό όταν η 9χρονη ξύπνησε με ένα φοβερό πόνο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Εγώ κοιμάμαι με αναμμένη την τηλεόραση, ήταν γυρισμένη πλάτη σε μένα η Τζωρτζίνα. Ένιωσα ένα τράνταγμα στο κρεβάτι – αυτό που είναι σαν να πέφτεις στον ύπνο σου -. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω την Τζωρτζίνα να κοιμάται. Την ξύπνησα για να δω τι συμβαίνει. Τι έγινε παιδί μου; ”Δεν κατάλαβα”, μου λέει. Σηκώθηκα πήγα στην κουζίνα. Με άκουσε η Δήμητρα που πήγα στην κουζίνα για νερό. Της εξήγησα τι έγινε.

Μπήκα μέσα στο δωμάτιο και παίρνω την Τζωρτζίνα και την έβαλα στον ώμο μου. Και όπως καθόμασταν και ξανατραντάζεται και εκείνη την ώρα, άνοιξε τα μάτια της και με ρώτησε ”γιατί τρέμω”; και της λέω ”τί έγινε;” και μου απαντάει ”δεν ξέρω”.

Δείτε βίντεο:




Στο πάνω μέρος από το άνω χείλος της ήταν λίγο κόκκινο. Σηκώθηκε καθιστή και έπιανε την κοιλιά της. Την ρωτούσα, αν ήθελε λίγο νερό, δεν ήθελε. Την ρώτησα, γιατί πιάνει την κοιλιά της και μου είπε ότι πονάει η κοιλιά της. Της λέω ”περίμενε”, πήγα στη Δήμητρα και μετά στον πατριό μου. Όταν γύρισα, η Τζωρτζίνα είχε πει στην Δήμητρα που ήταν στο δωμάτιο ότι στην πλάτη της αριστερά νιώθει τόσο πόνο σαν βόμβα. Φόρεσα το μπουφάν, τα παπούτσια μου και η Τζωρτζίνα την ρόμπα της με τις παντόφλες. Πάμε στο Καραμανδάνειο και μας λένε, δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα επείγοντα. Μας είπαν ”να περιμένετε δέκα λεπτά”.

Πρόεδρος: «Γιατί είπατε ότι αυτό για την βόμβα το είπε στην Δήμητρα και όχι σε εσάς; Και γιατί δεν είπατε στην αδερφή σας να πάει εκείνη να ενημερώσει τους δικούς σας και πήγατε εσείς και το αφήσατε το παιδί με την αδερφή σας»;

Πισπιρίγκου: «Το ίδιο ήταν για μένα».

Πρόεδρος: «Εγώ είπα στην αρχή για νοσοκομείο και μετά όταν ξύπνησαν όλοι και το συζητήσαμε».

Πισπιρίγκου: «Η κυρία Ρουτη είπε στον κ. Δασκαλάκη ότι για ψυχολογικούς λόγους και μόνο δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί την Τζωρτζίνα».

Πρόεδρος: «Πρώτη φορά μας το λέτε αυτό».

Πισπιρίγκου: «Δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να πάρω εκείνη την στιγμή την κυρία Ρούτη γιατί είχε πει αυτό στον κ. Δασκαλάκη».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Πισπιρίγκου: «Ο Δασκαλάκης έγινε ξαφνικά Πάριος – Παρασύρθηκε η κοινή γνώμη»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Για την ημέρα της σύλληψής της μίλησε στην απολογία της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This