Νέο ανατριχιαστικό βίντεο: Κουβαλούν το πτώμα της εγκύου μέσα σε μπαούλο 

Νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας με τους δράστες να μεταφέρουν τη δολοφονημένη Γεωργία

Must Read

Το φως της δημοσιότητας «βλέπει» νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου Γεωργία Μουράτη, με τους δύο δράστες να κουβαλούν το πτώμα της μέσα σε μπαούλο, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσίευσε η ΕΡΤ, διακρίνεται ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας, Άκης και ο 34χρονος φίλος του, ο οποίος ομολόγησε τις φρικτές τους πράξεις και το σατανικό σχέδιο να ληστέψουν στην πορεία το πατρικό της Γεωργίας.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος επιμένει να αρνείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα. «Δεν έχω καμία συμμετοχή στη δολοφονία, δε γνώριζα τίποτα. Εγώ ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Δεν έχω καμία συμμετοχή και προφανώς τα έκανε όλα ο φίλος μου αφού αυτός υπέδειξε και το σημείο που ήταν η σορός» φέρεται να υποστηρίζει ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας.

Χθες οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο.

Απόλυτη θλίψη στην κηδεία της 41χρονης Γεωργίας – Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της

Μέσα σε κλίμα απόλυτης θλίψης τελέστηκε σήμερα η κηδεία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Τραγική φιγούρα ήταν το πρώτο παιδί της 41χρονης από προηγούμενο γάμος, ένα 13χρονο κορίτσι όπως και οι γονείς και ο αδελφός της Γεωργίας.

Στο πλευρό της μικρής που περνά δύσκολες ώρες βρίσκονται και κάποιοι συμμαθητές της που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.

Η σορός έφτασε στο ναό περίπου στις 10.30 καθώς η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε περίπου στις 11.

Μια γυναίκα που παρευρέθηκε στην κηδεία ανέφερε φανερά εξοργισμένη:

«Καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή ότι αυτός (σ.σ σύντροφός της) της σκότωσε». Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 39χρονος Άκης και ο 34χρονος φίλος του και συνεργός του και αναμένεται να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

«Είμαστε πολύ θλιμμένοι για το θλιβερό αυτό περιστατικό. Πρέπει να προβληματιστούμε και να αλλάξουμε πράγματα στη δομή της κοινωνίας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Ιουστίνος.




Το βίαιο παρελθόν του και η υπόθεση με τη μικρή Μαρία

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας το 2013, όταν υποστήριζε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η μικρή Μαρία, το κατάξανθο 4χρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Τσιγγάνων στα Φάρσαλα, δεν αποκλείεται να είναι δικό του παιδί! Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της αδερφής του 39χρονου Αντώνης Καραγιάννης, ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί τέσσερις φορές για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή, καθώς επίσης για παράνομη οπλοφορία, καθώς φέρεται ότι απειλούσε τη συγγενή του με όπλο, προκειμένου να της αποσπά χρήματα!

Σύμφωνα με το σάιτ voria.gr, το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι του είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της αδερφής του, με τη δικογραφία να βρίσκεται πλέον στα χέρια του ανακριτή! «Πριν από το 2022, της είχε επιτεθεί πάρα πολλές φορές, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες και, μάλιστα, την απειλούσε αρκετές φορές και με όπλο» δήλωσε ο κ. Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Παράλληλα, τόνισε ότι έχουν κατατεθεί συνολικά εννέα μηνύσεις σε βάρος του 39χρονου και εκκρεμούν πέντε υποθέσεις στη Δικαιοσύνη. «Η αδερφή του αναγκάστηκε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να σωθεί από τον κύκλο βίας που είχε σχηματίσει γύρω της» κατέληξε ο δικηγόρος της αδερφής του 39χρονου, ο οποίος φέρεται ότι κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Μάλιστα, εκείνη είχε απευθυνθεί επανειλημμένα στις αστυνομικές Αρχές και είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του.
Ο 39χρονος Ακης είχε γίνει «πρωταγωνιστής» και σε μία περίεργη ιστορία που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη το 2009. Τότε είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι κάποιος άλλαξε στο μαιευτήριο το παιδί που είχε αποκτήσει με τη 17χρονη -τότε- σύντροφο και μετέπειτα σύζυγό του με ένα νεκρό βρέφος, με σκοπό το δικό τους να δοθεί για υιοθεσία.

Η υπόθεση, η οποία τέθηκε τελικά στο αρχείο, πήρε διαστάσεις θρίλερ, όταν διατάχθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές η εκταφή του βρέφους, για να γίνει έλεγχος DNA και διαπιστώθηκε ότι ο τάφος ήταν κενός και κάποιος είχε κλέψει το νεκρό παιδί! Η καταγγελία του ζευγαριού επανήλθε στο προσκήνιο το 2013, όταν ο 29χρονος -τότε- Ακης έβγαινε στα κανάλια και δήλωνε την πίστη του πως η 4χρονη Μαρία που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Τσιγγάνων στα Φάρσαλα είναι το χαμένο παιδί του για το οποίο οι γιατροί είχαν πει πως γεννήθηκε νεκρό! Μάλιστα, ζητούσε να γίνει αντιπαραβολή του δείγματος DNA για να διαπιστωθεί αν ισχύει κάτι τέτοιο. «Είχαμε υπόνοιες ότι το δικό μας το παιδί είχε πέσει θύμα εμπορίας βρεφών και δεν είχε πεθάνει, όπως αρχικά μας είχαν πει. Είχε γίνει εκταφή, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ πτώμα. Από τότε ψάχνουμε να το βρούμε» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο 39χρονος. Ο ίδιος τόνιζε πως στην περίπτωση του χαμένου παιδιού του, εκτός από τη χρονολογία γέννησης της Μαρίας, ταιριάζουν το φύλο και η ξένη καταγωγή, αφού υποστήριζε ότι έχει συγγενείς πρώτου βαθμού με καταγωγή από τη Σκανδιναβία.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This