Νέο κύκλωμα μαστροπείας: «Βλέπαμε ανήλικα κορίτσια και άνδρες να περιμένουν σε ΙΧ», λένε γείτονες της 31χρονης Αλβανίδας

Η γυναίκα παρουσιαζόταν ως αισθητικός και έτσι δικαιολογούσε την παρουσία των κοριτσιών

Must Read

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στον Κολωνό στην οποία έμενε η 31χρονη «Λορέλα» με καταγωγή από την Αλβανία η οποία συνελήφθη χθες ως μέλος του νέου κυκλώματος βιασμών και μαστροπείας που αποκαλύφθηκε. Για την ίδια υπόθεση η ΕΛΑΣ πέρασε χειροπέδες και σε ακόμη δύο άτομα, δύο άντρες,34 και 55 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η υπόθεση άρχισε να έρχεται στην επιφάνεια όταν η μητέρα ενός από τα ανήλικα θύματα, που ήταν μόλις 13 ετών άρχισε να διαπιστώνει πως το παιδί της είχε αρκετά χρήματα ενώ δεν του τα είχε δώσει η ίδια ή άλλοι συγγενείς.

«Κάπως έτσι έφτασαν πληροφορίες στην υποδιεύθυνση ανηλίκων και ξεκίνησαν έρευνες τους τελευταίους μήνες του 2023 και μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν 3 κατηγορούμενους ενώ στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν 6 ακόμα άτομα που φαίνεται πως είχαν συνευρεθεί με κάποιες από τις κοπέλες που είναι θύματα αυτής της υπόθεσης. Η υπόθεση βρίσκεται στον ανακριτή», ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

H πολυκατοικία στον Κολωνό που έμενε η 31χρονη:

(πηγή protothema.gr)

Και συνέχισε δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Υπάρχει μια γυναίκα που προσέγγισε μια από τις κοπέλες και της πρότεινε να κάνει κάποια ραντεβού με άνδρες. Κάποιες από τις πράξεις με μια από τις κοπέλες που ήταν κάτω των 15 ετών ενώ μια ακόμη ήταν 15 ετών.

Ένας 33χρονος πρότεινε στις κοπέλες για να διακινηθούν να φωτογραφηθούν και προωθούσε πορνογραφικό υλικό που υπήρχε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου και οι αστυνομικοί την βρήκαν και πήραν πλούσιο υλικό ώστε να συνεχιστεί η υπόθεση, ενώ ακόμη ένας συλληφθέντας ότι φαίνεται επανειλημμένα είχε συνευρεθεί με αμοιβή με μια από τις νεαρές.

Έχουν διαπιστωθεί τουλάχιστον 10 περιπτώσεις και ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι που εκμεταλλεύτηκαν ανήλικα παιδιά», ανέφερε η κ. Δημογλίδου.

Δείτε βίντεο:

«Ανήλικα κορίτσια έμπαιναν στο σπίτι της»

Οι γείτονες της 31χρονης αναφέρουν πως είχαν δει πολλές φορές ανήλικα κορίτσια να μπαίνουν στην πολυκατοικία και να κατευθύνονται αποκλειστικά στο διαμέρισμα της γυναίκας. Μάλιστα, ένας άνδρας αναφέρει πως είχε δει και κύριους να περιμένουν στα ΙΧ τους έξω από το κτίριο.

«Βλέπαμε ανήλικα κορίτσια να μπαίνουν στην πολυκατοικία και να πηγαίνουν στο διαμέρισμά της. Το καλοκαίρι, ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, έρχονταν ανήλικα κορίτσια στην πολυκατοικία και πήγαιναν στο διαμέρισμα της συγκεκριμένης γυναίκας. Πέρα από τα ανήλικα κορίτσια, βλέπαμε και κάποιους κυρίους, που περίμεναν έξω από την πολυκατοικία μέσα στα αυτοκίνητα τους, αλλά δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία.

Η 31χρονη

Της είχαμε κάνει παρατηρήσεις από την πολυκατοικία, διότι βλέπαμε να μπαίνει και να βγαίνει κόσμος και δημιουργούσαν φασαρία. Εκείνη κάθε πρωί πήγαινε το παιδί της στο σχολείο και επειδή το βράδυ δούλευε σε κάποια μαγαζιά, το άφηνε στη μητέρα της που μένει εδώ κοντά».

Πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα παρουσιαζόταν ως αισθητικός και έτσι δικαιολογούσε την παρουσία των νεαρών κοριτσιών.

Σχετικά με την «Λορέλα» ένας άλλος γείτονας ανέφερε στο newsit.gr πως είχε σχέση με οδηγό ταξί με τον οποίο δεν τα πήγαιναν καλά.

«Δεν την έβλεπα πολύ συχνά έξω. Κυκλοφορούσε κυρίως το βράδυ και ερχόταν ένας οδηγός ταξί, με τον οποίο -όπως μάθαμε μετά- είχε σχέση. Είχαν συχνούς καβγάδες, τσακώνονταν και υπήρχαν και βιαιοπραγίες». 

Δείτε επίσης:

Νέο κύκλωμα βιασμών και μαστροπείας ανηλίκων: Πώς αποκαλύφθηκε – Ο ρόλος των τριών συλληφθέντων

Πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων – Η 31χρονη Αλβανίδα και οι πλούσιοι πελάτες

Nέα υπόθεση βιασμών και μαστροπείας ανηλίκων – Συνελήφθησαν τρία άτομα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This