Κρήτη: Σκάφος με 117 μετανάστες προσάραξε στους Καλούς Λιμένες – Μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς τους

Ανάμεσα τους δύο γυναίκες και 30 παιδιά!

Must Read

Μια μεγάλη επιχείρηση στήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Κρήτη για την μεταφορά 117 μεταναστών οι οποίοι εντοπίστηκαν μέσα σε πλοιάριο το οποίο κατέπλευσε στην περιοχή Καλοί Λιμένες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες βγήκαν μόνοι τους στην ξηρά, περίπου στις 6.30 το πρωί,  χωρίς να υπάρχει πληροφορία για κάποιο πρόβλημα υγείας.

Μόνο ένας μετανάστης είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των μελών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μεταξύ των μεταναστών είναι δύο γυναίκες και 30 παιδιά, 10 έως 17 ετών! Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι ίδιοι, προέρχονται από το Μπαγκλαντές, την Συρία, την Αίγυπτο και το Πακιστάν.

Το σκάφος που τους μετέφερε, σύμφωνα με το Neakriti.gr, είναι σιδερένιο με εξωλέμβιες μηχανές, το οποίο πιθανότατα ξεκίνησε από το Τομπρούκ της Λιβύης με προορισμό την Ιταλία. Περισσότερα στοιχεία θα έρθουν στην επιφάνεια από την προανακριτική διαδικασία.

Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με τη συνοδεία αστυνομικών, λιμενικών και μετά από συνεννόηση με τον δήμο Φαιστού, στο Ηράκλειο της Κρήτης με λεωφορεία και θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα των λιμενεργατών του λιμανιού.

Το σκάφος:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This