Συνεχίζεται η κόντρα των μετεωρολόγων για τα χιόνια!

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Must Read

Αντί να κάνουν την δουλειά τους και να ενημερώνουν τους πολίτες για τον καιρό, οι μετεωρολόγοι αναλώνονται σε κόντρες!

Μέσα στην εβδομάδα, «βγήκαν τα μαχαίρια» ανάμεσα στον Κλέαρχο Μαρουσάκη και τον Γιάννη Καλλιάνο.

Ο πρώτος «είδε» χιόνια ακόμη και στο κέντρο της πρωτεύουσας και ο δεύτερος έσπευσε να τον διαψεύσει, κάνοντας λόγο για… «τζούφιο» χιονιά στην Αττική!

Οι μετεωρολόγοι «σφάζονται» για τα χιόνια στην Αθήνα!

Η ανάρτηση στο Facebook

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ρε μπαγάσες ξεπεράσατε και τον ίδιο σας τον εαυτό, ότι βλέπω, λέει, χιονοχαμούς στην Αττική, επειδή μίλησα για πιθανότητα πρόσκαιρης χιονόπτωσης στο κέντρο της Αθήνας προς το βράδυ» ενώ στη συνέχεια αναφέρει «τέτοιον χαμό χωρίς χιονόστρωση εσείς θα μπορούσατε μόνο να τον ανακαλύψετε…Άλλη φορά θα ζητάμε την άδειά σας για να βγάλουμε πρόγνωση» και συνεχίζει να αφήνει αιχμές για τους συναδέλφους του.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Έγινε και πέρυσι στο κύμα χιονιά που χτύπησε την Αττική, έγινε και πριν λίγους μήνες στις πλημμύρες της Θεσσαλίας, αλλά στο τελευταίο βρε μπαγάσες ξεπεράσατε και τον ίδιο σας τον εαυτό όπου πλέον το περάσατε σε άλλο επίπεδο, ότι βλέπω λέει χιονοχαμούς στην Αττική, επειδή μίλησα για πιθανότητα πρόσκαιρης χιονόπτωσης στο κέντρο της Αθήνας προς το βράδυ όπου το είπα ξεκάθαρα δεν φαίνεται χιονόστρωση και αν συμβεί θα είναι κάτι πρόσκαιρο μιας και οι θερμοκρασίες δεν ευνοούσαν για κάτι παραπάνω.
Αντιγράφω και σχετικό απόσπασμα από την προσωπική μου ιστοσελίδα το οποίο και αναρτήθηκε στις 8 Ιανουαρίου.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ
Αυτή η ψυχρή εισβολή δεν θα είναι η μόνη που θα μας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα μιας και προς το τέλος της ένα νέο ισχυρότερο ψυχρό κύμα θα “χτυπήσει” την πόρτα της χώρας μας όπου ίσως δούμε τον λευκό επισκέπτη και σε πιο χαμηλά υψόμετρα π.χ βόρεια προάστια Αττικής. “

Τέτοιον χαμό χωρίς χιονόστρωση εσείς θα μπορούσατε μόνο να τον ανακαλύψετε…

Άλλη φορά θα ζητάμε την άδειά σας για να βγάλουμε πρόγνωση.

Αν και ο κόσμος γνωρίζει και έχει καταλάβει πολύ καλά τι παιχνίδι παίζετε, μιας και δεν είναι ούτε η πρώτη και δεν θα είναι σαφώς και η τελευταία φορά, γιατί όπως λέει και ο σοφός μας ο λαός την καρυδιά με τα καρύδια χτυπάνε, με τη κενή από καρύδια καρυδιά γιατί να ασχοληθούνε, αφήνω το παρακάτω απόσπασμα από την πρωινή μας εκπομπή μέχρι την επόμενη φορά που θα ψάξετε να βρείτε κάτι άλλο.

Μέχρι χτες άλλωστε σχολιάζατε τα “πασχούγεννα” και μιας και επιβεβαιωθήκαμε στο απόλυτο, έπρεπε να βρείτε κάτι άλλο και να πείτε “ναααα φέρνει χιονοχαμούς και πανικοβάλει τον κόσμο”.

Καλημέρα σε όλες και σε όλους και συγγνώμη γι’ αυτή την ανάρτηση, αλλά κάπου θα πρέπει να μπαίνει κι ένα φρένο. Δεν είναι δυνατόν είτε έχουμε καλοκαιρίες, είτε κακοκαιρίες να μπαίνει το όνομά μου μπροστά σε δήθεν κόντρες που φαντάζονται κάποιοι για τους δικούς τους σκοπούς.

Υπέροχο Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους με χαμόγελο»

Δείτε την ανάρτηση:

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Στα «λευκά« τα ορεινά της Εύβοιας!

Χιόνι πέφτει στην Πάρνηθα – Έκλεισε ο δρόμος και στα δύο ρεύματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This