Ηλιούπολη: Ανήλικοι γρονθοκόπησαν και έκλεψαν μπουφάν από 15χρονο

Για το βίαιο περιστατικό συνελήφθη 14χρονος αλλοδαπός

Must Read

Στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσε ένας 14χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συμμετείχε σε περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ενός 15χρονου μαζί με άλλους ανήλικους, χθες βράδυ στην Ηλιούπολη.

Ειδικότερα, ο 14χρονος συλληφθείς προσέγγισε μαζί με φίλους του τον 15χρονο, τον οποίο και γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, ενώ του αφαίρεσαν και το μπουφάν που φορούσε. Για το βίαιο συμβάν ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  να προβαίνουν άμεσα, μετά από εντολή του Κέντρου, σε αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Σύντομα κατάφεραν να εντοπίσουν έναν 14χρονο ύποπτο, τον οποίο και οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου και διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην επίθεση.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ληστεία σε βάρος 15χρονου ημεδαπού, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό έχει ως εξής:

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες χθες (13-1-2024), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 14χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ληστεία σε βάρος 15χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 14χρονος κατηγορούμενος, κινούμενος μαζί με ομάδα έτερων ανηλίκων, προσέγγισαν τον 15χρονο στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκαν απρόκλητα, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο ενώ του αφαίρεσαν ένα μπουφάν.

Άμεσα περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από εντολή του Κέντρου, προέβησαν σε αναζητήσεις στην περιοχή κατά τις οποίες εντοπίστηκε ο 14χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην ανωτέρω επίθεση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των έτερων ανηλίκων που εμπλέκονται στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.»

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This