Επιμένει από την φυλακή ο 39χρονος σύντροφός της Γεωργίας: «Δεν της έκανα κακό, δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα!»

Τι είπε για το βίντεο με την 41χρονη την μοιραία νύχτα

Must Read

Επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από την Θεσσαλονίκη ο σύντροφός της, Άκης ο οποίος κατηγορείται για το έγκλημα μαζί με τον 34χρονο φίλο του.

Ο 39χρονος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πίσω από τα κάγκελα καθώς μετά την απολογία του το Σάββατο κρίθηκε προφυλακιστέος. Μάλιστα, επιμένει πως δεν πρόκειται να ομολογήσει ποτέ κάτι που δεν έκανε!




Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην απολογία μου είπα αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταδεχτώ καμία κατηγορία.

Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία, δεν της έκανα ποτέ κακό. Για μένα δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο της ληστείας που ισχυρίζεται ο έταιρος κατηγορούμενος της υπόθεσης. Είχαμε κοινά οικονομικά με τη Γεωργία. Εγώ της είχα δώσει λεφτά, εγώ της τα είχα δώσει, ήξερα τι κουβαλούσε πάνω της και τι κουβαλούσα εγώ πάνω μου. 

Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει και δε θα έκανα ποτέ. Δεν πείραξα ποτέ ούτε θα πείραζα ποτέ τρίχα της Γεωργίας».



Σχετικά με ένα βίντεο που τον δείχνει την μοιραία νύχτα να φεύγει μαζί με την Γεωργία από την εργασία της, να παίρνουν ταξί και να πηγαίνουν στο σπίτι του αναφέρει:

«Σαχλαμαρίσαμε λίγο, πήρα τα φάρμακά μου και έπεσα για ύπνο. Όπως προκύπτει και από την έρευνα της Αστυνομίας, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ίχνη πάλης, πέραν από ένα δυο πράγματα τα οποία δεν μπορούν να προσδιοριστούν σε χρόνο. Δεν έχω δική μου θεωρία επί του παρόντος (γιατί σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος)».

Καταλήγοντας αναφέρει πως όσα υποστήριξε ο 34χρονος φίλος του, ότι, δηλαδή, ο 39χρονος την έδεσε, την φίμωσε και την σκότωσε λέει:

«Σύντομα θα αποδομηθούν όλα, υπάρχουν κενά σε όσα λέει. Αυτός έχει πει πάρα πολλά. Κάποια από αυτά δεν τα επαληθεύει ούτε ο ιατροδικαστής. Δε θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα, ό,τι άλλο έκανα στο παρελθόν το έχω παραδεχτεί».

Δείτε τις δηλώσεις του:




Δείτε επίσης:

Δικηγόρος οικογένειας 41χρονης Γεωργίας: «Ήταν νεκρή όταν εστάλη το μήνυμα από το κινητό της»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This