«Χρειάζεται σκότωμα»: Ξέσπασε η μάνα του δολοφόνου της εγκύου Γεωργίας

«Λυπάμαι που το λέω γιατί είμαι μάνα αλλά δεν είναι τιμωρία η φυλακή»

Must Read

Σοκαρισμένη από το ασύλληπτο έγκλημα η μάνα του 39χρονου συντρόφου της εγκύου Γεωργίας που την σκότωσε στην Θεσσαλονίκη, ενώ ακόμη εμφανίζεται αμετανόητος, δεν έχει ομολογήσει και τα ρίχνει όλα στον 31χρονο φίλο του και συνεργό του στο έγκλημα.

«Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ, δεν ήθελα να το πιστέψω. Νιώθω φρίκη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» είπε συντετριμμένη η μητέρα του δράστη.

Και συμπλήρωσε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν χρειάζονται φυλακή. Χρειάζονται σκότωμα. Γιατί με τη φυλακή δεν θα γυρίσει εκείνη η μητέρα πίσω. Ούτε η μάνα θα έχει το παιδί της, ούτε το παιδί θα έχει την μάνα του. Η φυλακή για εμένα δεν είναι τιμωρία. Λυπάμαι που το λέω γιατί είμαι μάνα αλλά δεν είναι τιμωρία η φυλακή. Είμαι πολύ θυμωμένη μαζί του και δεν θέλω να τον δω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να του μιλήσω ή θα τον έπνιγα με τα ίδια μου τα χέρια».

Η γυναίκα αναφέρθηκε και στην οικογένεια της 41χρονης Γεωργίας: «Δεν έχω μούτρα να μιλήσω στην μητέρα αυτής της γυναίκας. Ένα «συλλυπητήρια» είναι πάρα πολύ λίγο. Αν θελήσει να επικοινωνήσει μαζί μου, ακόμη και να με βρίσει, θα καθίσω να το δεχτώ από αυτή την μάνα. Θέλω να ξέρουν ότι συμπάσχω. Τι να πω σε αυτή την μάνα που θρηνεί το παιδί της».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This