Αγωνιώδης αναζήτηση για τον Νίκο, το σύντροφο της νεκρής Γεωργίας που παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στην Ηλεία

Απαρηγόρητη η οικογένεια της 38χρονης: «Πού πήγαιναν μέσα στην κακοκαιρία…»

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 50χρονου Νίκου, ο οποίος επέβαινε με τη σύντροφό του Γεωργία στο αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας–Κρεστένων στην Ηλεία, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 38χρονης γυναίκας.

Θυμίζουμε ότι σήμερα το πρωί και σε απόσταση σχεδόν ενάμισι χιλιομέτρου από το σημείο που παρασύρθηκε το ΙΧ, βρέθηκε η σορός της Γεωργίας, ενώ κανένα ίχνος του Νίκου, του συντρόφου της, ο οποίος οδηγούσε, δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Δύτες, βάρκες και drones έχουν «επιστρατευθεί» για την αναζήτηση του οδηγού ταξί σε όλο το υδάτινο μήκος, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του επιχείρησε να διασχίσει με το ιδιωτικό του ΙΧ, κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης, τη γέφυρα που υπάρχει στην είσοδο του χωριού.

Ωστόσο, τα ορμητικά νερά χτύπησαν το αυτοκίνητο και δύναμη το παρέσυραν μέσα στο ρέμα, αφαιρώντας τους ουσιαστικά κάθε ευκαιρία απεγκλωβισμού, καθώς όπως είπε ο Πρόεδρος της κοινότητας Πλουτοχωρίου, το ρέμα είχε υπερχειλίσει και αυτό προκάλεσε την τούμπα του αυτοκινήτου.

«Του φωνάζανε, έπαιρνε τηλέφωνο να κάνει πίσω να βγει, είχε ένα τέταρτο προθεσμία να βγει, να ανοίξει τα τζάμια να βγουν έξω, παίρνανε τηλέφωνο, δεν μπορούσε να πάει κανένας, ήταν τόσο πολύ ορμητικό το νερό…» είπε στην ΕΡΤ ο Μιχάλης Πυρλής.

Ζει το δράμα της η οικογένεια της Γεωργίας

Ανείπωτος είναι ο θρήνος για τους συγγενείς της αδικοχαμένης 38χρονης που ανασύρθηκε νεκρή το πρωί, με την οικογένειά της (γονείς και δύο αδελφές) να μην μπορεί να πιστέψει το τι έχει συμβεί και να μην μπορεί να εξηγήσει το τι έκανε το ζευγάρι σε εκείνο το σημείο την ώρα της σφοδρής κακοκαιρίας.

«Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Από χθες το βράδυ πήγε ο νους μας εκεί. Δεν ξέρουμε τί, πως, που πήγαιναν μέσα στην κακοκαιρία. Μόλις είδα αυτή την είδηση, πήρα τηλέφωνο, προσπάθησα να επικοινωνήσουμε να δούμε τι συμβαίνει. Μετά περιμέναμε και εμείς ενημέρωση από τα ειδησεογραφικά» είπε στο newsit.gr ένας εκ των γαμπρών της Γεωργίας.

Όσο για τις στιγμές αγωνίας που πέρασε η οικογένεια μέχρι την επιβεβαίωση της τραγικής κατάληξης; Περιγράφει:

«Είχαμε κάποια ελπίδα μέχρι σήμερα το πρωί. Από χθες το βράδυ διαβάζαμε ότι το αυτοκίνητο ήταν ταξί και τα ταξί σε ένα χωριό του νομού Ηλείας είναι λίγα. Ο αρραβωνιαστικός της Γεωργίας είχε ταξί και πήγε ο νους μας εκεί. Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Γενικά όταν την παίρναμε τηλέφωνο, ανταποκρινόταν κατευθείαν, θα σου απαντούσε αμέσως».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This