Ανατριχιαστική περιγραφή της βρεφοκτόνου στην Βέροια: «Έτσι σκότωσα το μωρό»

«Τράβηξα σε βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα»

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που παρέθεσε η 37χρονη μητέρα από το Μακρυχώρι Ημαθίας για τον τρόπο που αφαίρεσε την ζωή από το 6,5 μηνών βρέφος της. Οι περιγραφές είναι ανατριχιαστικές ενώ ο ισχυρισμός της ότι έβλεπε το μωρό της σαν βρικόλακα συγκλονίζει όπως και η παραδοχή πως σκέφτηκε να κάνει κακό και στα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της.

«Τον Σεπτέμβριο ο σύντροφός μου με χτύπησε και έπαθα ρήξη τυμπάνου. Ήταν βίαιος και με υπονόμευε στα παιδιά μου» υποστήριξε η βρεφοκτόνος και πρόσθεσε:

«Έβαλα τα κορίτσια να δουν τηλεόραση. Ο μικρός ήταν νηστικός, αλλά δεν έπινε γάλα. Δεν είναι άνθρωπος ο αδερφός σας, είναι βρικόλακας. Δεν ήταν το παιδί μου, ήταν κάτι άλλο. Πίεσα την κοιλιά του. Τράβηξα σε βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα. Τους έλεγα: αν του δώσετε αίμα, θα γίνει καλά. Ένιωσα πως όταν το σκότωσα λύθηκαν τα μάγια».

«Πήρα το κινητό μου και τράβηξα ένα βίντεο, για να υπάρχει το ντοκουμέντο ότι σκότωσα τον βρικόλακα. Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και μετά την αδερφή μου, για να έρθουν σπίτι να τους δείξω κάτι. Τους έλεγα ‘’αν του δώσετε αίμα θα γίνει καλά’’. Μετά την πράξη μου ήταν σαν να λύθηκαν τα μάγια. Βασανίζομαι όλες αυτές τις ημέρες».

«Έβλεπα τα πράγματα υπερφυσικά το τελευταίο διάστημα. Έβλεπα τα παιδιά μου να χοροπηδάνε. Τα έλεγα στους γονείς μου και μου έλεγαν να πάω στον ψυχίατρο. Δεν κοιμόμουν και έβλεπα πράγματα που οι άλλοι δεν έβλεπαν. Σκιές σε σχήμα λύκου ή κουνελιού. Όταν το πάθαινα, πήγαινα στην εκκλησία. Ένιωθα το κακό. Νοσηλεύτηκα στην ψυχιατρική κλινική, αλλά τους φοβόμουν» συνέχισε στην απολογία της η 37χρονη.

«Το τελευταίο διάστημα έβλεπα πράγματα υπερφυσικά, έβλεπα τα 3 μου παιδιά με άλλα μάτια, πολύ πονηρά λες και ήταν κάτι μέσα τους. Εκεί που κοιμόμασταν χοροπηδούσε το κρεβάτι. Τα έλεγα στους γονείς μου, αλλά δεν με πίστευαν. Μου έλεγαν να πάω σε ψυχίατρο, γιατί δεν με καταλάβαιναν με αυτά που έλεγα» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

 

Η αναφορά της 37χρονης μητέρας στο δυστύχημα στα Τέμπη το 2003

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This