Προσπάθησαν να διαρρήξουν το Χαμόγελο του Παιδιού στη Λάρισα

Προκάλεσαν σοβαρές ζημιές - Μάλλον ήθελαν να κλέψουν την αποθήκη τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Must Read

Ένα ντροπιαστικό συμβάν συνέβη στη Λάρισα, όταν άγνωστοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το περιστατικό έκανε γνωστό το ίδιο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τους δράστες να προσπαθούν να εισβάλουν στο κτίριο παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, προκαλώντας κοστοβόρες φθορές και σοβαρές υλικές ζημιές, που παρεμποδίζουν τη λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Πρόκειται για χώρο ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση των δράσεων του Οργανισμού στο σύνολο των νομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και ειδικά σε αυτή την περίοδο, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του 2023 που έπληξαν την περιοχή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας αποθηκεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό να καλυφθούν οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες παιδιών και των οικογενειών τους που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και σε δύσκολες συνθήκες λόγω των καταστροφικών πλημμυρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσω του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας ενισχύονται σημαντικά περισσότερα από 350 παιδιά και οι οικογένειές τους, ενώ μεγάλο μέρος των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης διατίθενται σε παιδιά, οικογένειες και πολίτες που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες και ξεπερνούν σε αριθμό τους 300.

Πέραν της υλικής υποστήριξης, προσφέρεται σημαντική ιατρική υποστήριξη, ενώ παράλληλα οι περαιτέρω παρεχόμενες υπηρεσίες στοχεύουν στην κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης της οικογένειας σε κρίση, προκειμένου να σταθεί στα πόδια της με αξιοπρέπεια. Το Χαμόγελο του Παιδιού καταδικάζει απερίφραστα την εν λόγω ενέργεια των επιτήδειων, που υπονομεύει τις προσπάθειες του Οργανισμού και των πολιτών που στηρίζουν το έργο του να προσφέρουν ουσιαστική και ολιστική βοήθεια σε παιδιά και ευάλωτες ομάδες που διαβιούν σε δυσμενείς συνθήκες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This