Έβαλαν πρωτάκια στη Λάρισα να κάνουν μάθημα στο παγωμένο πάτωμα!

Must Read

Μια εξοργιστική καταγγελία έρχεται από τη Λάρισα, σύμφωνα με την οποία οι γονείς μαθητών δημοτικού σχολείου της περιοχής καταγγέλλουν ότι τα παιδιά τους αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν μάθημα καθιστά στο κρύο πάτωμα!

Συγκεκριμένα, το συμβάν, που θυμίζει τριτοκοσμικές συνθήκες, συνέβη την περασμένη Δευτέρα. Οπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, εκείνη την ημέρα απουσίαζε η δασκάλα της Α’ Δημοτικού λόγω ασθένειας, με τη διεύθυνση να αποφασίζει να χωριστούν οι μικροί μαθητές σε τρεις άλλες τάξεις, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Ωστόσο, αυτό έγινε δίχως να υπάρξει μέριμνα ώστε μαζί με παιδιά να μεταφερθούν και οι καρέκλες στις αίθουσες, με τους μαθητές να αναγκάζονται να καθίσουν στο κρύο πάτωμα!

Αυτό, φυσικά, στα μέσα Ιανουαρίου, με ελλιπή και απαρχαιωμένη θέρμανση στις αίθουσες, είχε ως αποτέλεσμα αρκετά παιδιά να τουρτουρίζουν από το κρύο, με αποτέλεσμα να βάζουν τα μπουφάν από κάτω τους για να ζεσταθούν και μια δασκάλα να τους δίνει απλά μερικά βιβλία για να καθίσουν πάνω τους, ύστερα και από διαμαρτυρία κάποιων ότι κρυώνουν! «Τα παιδιά κρύωναν και έβαζαν τα μπουφάν στο πάτωμα για να καθίσουν. Μόνο σε μία τάξη τούς έβαλε η δασκάλα, ύστερα από παράπονα των παιδιών, να καθίσουν πάνω σε βιβλία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι γονείς σε ανάρτηση που ανέβασαν στο Facebook.

Από την πλευρά τους, οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στο σχολείο ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για αυτά που έζησαν τα παιδιά τους, ενώ έχουν προχωρήσει και σε καταγγελίες εις βάρος της διεύθυνσης και ατόμων του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This