Αεροπόρος ο μπαμπάς, καταδρομέας ο γιος!

«Ως πατέρας νιώθω πολύ περήφανος»

Must Read

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ήταν χθες ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ), στο Μεγάλο Πεύκο, απονεμήθηκε στον γιο του, Δημήτρη, ύστερα από σκληρή εκπαίδευση, ο πράσινος μπερές από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΕΔ), υποστράτηγο Νικόλαο Γιαννόπουλο. Δίπλα στον νεαρό καμάρωνε ο δήμαρχος περήφανος.

«Ως πατέρας νιώθω πολύ περήφανος, αφού ήταν δική του, συνειδητή επιλογή να υπηρετήσει τη θητεία του στις πλέον επίλεκτες τάξεις του Ελληνικού Στρατού, υπηρετώντας το εθνόσημο και την πατρίδα μας», είπε στη στήλη ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο Δημήτρης θα υπηρετήσει το υπόλοιπο της θητείας του στη Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών με την ειδικότητα του χειριστή ελαστικής λέμβου. Αεροπόρος ο μπαμπάς, καταδρομέας ο γιος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This