«Υπέρ βωμών και εστιών» – Η Ζ ΜΑΚ πάντα έτοιμη για την πατρίδα

Και άκαμπτη στα ήθη των χαλεπών καιρών που διανύουμε

Must Read

«Υπέρ βωμών και εστιών. Αν χρειαστεί η πατρίδα πρέπει να είμαστε εκεί να διαφυλάξουμε την εστία μας και τους βωμούς μας, τα ήθη, τα έθιμά μας και γενικά την οικία μας».

Αυτή η ατάκα του επικεφαλής της Μοίρας της Ζ ΜΑΚ στο OPEN, συρρικνώνει την ουσία των όσων θα έπρεπε να διαφυλάττουμε τη σήμερον ημέρα, εν μέσω καιρών χαλεπών. Σε όλους τους τομείς.

Η κάμερα του OPEN βρέθηκε σε μια άσκηση εκπαίδευσης της επίλεκτης Μοίρας Αμφίβιων Καταδρομών και οι εικόνες που κατέγραψε είναι ιδιαίτερα επιβλητικές.

video capture OPEN
video capture OPEN

Ωστόσο, τα όσα είπε ο επικεφαλής της Μοίρας, «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

«Χρειάζεται αγάπη, φιλοπατρία, αγάπη για τον συνάνθρωπό μας και για τη διαφύλαξη των συνόρων να είναι εκεί», είπε για την αίσθηση του καθήκοντος που έχει αυτή η επίλεκτη μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Και έστειλε μήνυμα ετοιμότητας και ασφάλειας προς όλους τους Έλληνες:

«Είμαστε πάντα έτοιμοι, στο οτιδήποτε χρειαστεί και η απαιτηθεί για την πατρίδα, είμαστε πάντα μπροστά για να πάμε να εξουδετερώσουμε τις απειλές»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This