Στον ανακριτή ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε για 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Must Read

Στον αρμόδιο εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Δευτέρα 22/1, ο 56χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση την κόρη της συντρόφου του στα Κάτω Πατήσια. Ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται επίσης ότι εκβίαζε την ανήλικη, που σήμερα είναι 15 ετών, με άσεμνες φωτογραφίες, μέσω εφαρμογών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, το δράμα της νεαρής κοπέλας ξεκίνησε όταν ήταν 8 χρόνων, ενώ ο 56χρονος όχι απλώς βίαζε το κορίτσι, αλλά την εκβίαζε με φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με στόχο να μην αποκαλύψει τις αποτρόπαιες πράξεις του. Στις 15 Ιανουαρίου, μητέρα και κόρη πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων, και παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της. Η κοπέλα είπε στους αξιωματικούς ότι ο δράστης της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της, αλλά και γυμνές του φωτογραφίες. Επίσης της ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή να απολογηθεί. Ο τελευταίος βιασμός του κοριτσιού φέρεται να έγινε στις 13 Ιανουαρίου. Η ανήλικη αποκάλυψε στη μητέρα της δύο ημέρες αργότερα όσα είχε περάσει από τον 56χρονο, ο οποίος αξιοποιούσε το γεγονός ότι έμεναν στο ίδιο σπίτι.  

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This