Στο πένθος ο Μαραθώνας: Ποιος είναι ο 42χρονος που σκοτώθηκε κατά τη μετωπική σύγκρουση

Η υπερβολική ταχύτητα φαίνεται ότι ήταν η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος

Must Read

Θρήνος για έναν 42χρονο άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του μετά τη σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό στην περιοχή του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπερβολική ταχύτητα φαίνεται ότι ήταν η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος με νεκρό έναν 42χρονο, στη Λεωφόρο Σουλίου λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα. Όπως όλα δείχνουν, ο οδηγός του οχήματος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

 

Ποιος είναι ο νεαρός που σκοτώθηκε στο τροχαίο  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του marathonpress.gr, το παλικάρι που σκοτώθηκε τα ξημερώματα είναι γέννημα θρέμμα Μαραθωνίτης από γνωστή οικογένεια του χωριού και ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Κάτοικος Σουλίου και έμπορος στη λαϊκή είναι ο οδηγός του φορτηγού, του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο. 

 

Από το τροχαίο, ανασύρθηκαν ελαφρύτερα τραυματίες οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό, ο οδηγός και μία συνοδηγός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αγίας Παρασκευής.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Θανατηφόρο τροχαίο στον Μαραθώνα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This