Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του ξυλουργού που δολοφόνησε η 39χρονη στη Χαλκίδα

Βαρύ το κλίμα στο «τελευταίο αντίο» του 43χρονου. Άγνωστα τα κίνητρα του εγκλήματος με την κατηγορούμενη να δηλώνει ότι «λυτρώθηκε» γιατί δεν μπορούσε «επί 3 χρόνια να απολογείται για πράγματα που δεν ισχύουν»

Must Read

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 42χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα από τα χέρια της 39χρονης. 

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του άτυχου ξυλουργού που δολοφονήθηκε το περασμένο Σάββατο (20/1), όταν μία 39χρονη γυναίκα τού επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε. Πλήθος κόσμου από νωρίς βρέθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Λουκίσσια, για να αποχαιρετήσει τον άτυχο άνδρα. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 43χρονου, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το άγριο έγκλημα που συντελέστηκε μπροστά στα μάτια της. Η μητέρα του 43χρονου έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τους συγγενείς.

 

Ράγισαν καρδιές στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου με την έρευνα των Αρχών για το στυγνό έγκλημα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας. Η κατηγορούμενη γυναίκα δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τους λόγους που την οδήγησαν στο έγκλημα. Ο ξυλουργός δέχτηκε πισώπλατες μαχαιριές και κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το έγκλημα σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου. Ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, όταν είδε τη φόνισσα να πλησιάζει, να διαπληκτίζεται με τον άντρα της και αμέσως μετά να του επιτίθεται με τα δύο μαχαίρια που κρατούσε. Παράλληλα, αύριο Τετάρτη 24/1, η 39χρονη θα πάει στον ανακριτή και στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα. Οι γονείς της πριν από τρεις ημέρες και συγκεκριμένα ο πατέρας της, ανέφερε πως η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα ωστόσο η 39χρονη ζήτησε και πήγε ο πατέρας της στο κρατητήριο για να διευκρινίσει πως δεν συνέβη το ανωτέρω. Η ίδια ανέφερε πως με αυτή την πράξη της «λυτρώθηκε» γιατί δεν μπορούσε «επί 3 χρόνια να απολογείται για πράγματα που δεν ισχύουν».

 

Διαβάστε ακόμα:

Κηδεύεται ο 43χρονος ξυλουργός που μαχαίρωσε η 39χρονη έξω από το σπίτι του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This