Ραγδαίες εξελίξεις μετά την ιατροδικαστική εξέταση της σορού του Μπάμπη – Αλλαγή πλεύσης από τον κρεοπώλη και λήψη DNA

Το πτώμα φαίνεται πως δίνει πολλά στοιχεία στο Ανθρωποκτονιών

Must Read

Νέους ορίζονες στις έρευνες των Αρχών άνοιξε η εύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση στον άτυχο 31χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από τον εκπαιδευμένο σκύλο Echo σε βαλτώδες σημείο στην περιοχή του Ευηνοχωρίου, ο ανακριτής της υπόθεσης ζήτησε την λήψη DNA από τον φερόμενο ως δράστη. Την ίδια ώρα, ο 50χρονος κρεοπώλης αλλάζει κατάτι το «ποίημα» που λέει από την πρώτη ημέρα στους αστυνομικούς.

 

Oι τελευταίες στιγμές του Μπάμπη και το σοκ της αδερφής του όταν αντίκρισε τη σορό – Πουλάει τρέλα ο κρεοπώλης

 

Το πτώμα του Μπάμπη φαίνεται πως δίνει πολλά στοιχεία στο Ανθρωποκτονιών που προσπαθεί να συνθέσει το παζλ και να δώσει την απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη την νύχτα της 4ης Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο αυτό οι δικαστικές Αρχές έδωσαν εντολή να συλλεγεί δείγμα DNA από τον κατηγορούμενο, προκειμένου να γίνει αντιπαραβολή με δείγματα από την σορό του 31χρονου.

Τα τραύματα του Μπάμπη είχαν πύλη εισόδου από το εμπρόσθιο μέρος του σώματος και συγκεκριμένα, στο αριστερό του πλευρό. Επιπλέον, δέχθηκε μόνον έναν πυροβολισμό με βλήμα για αγριογούρουνα, το οποίο απο σφαίριδια.

 

Αλλάζει «τροπάρι» ο κρεοπώλης

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 50χρονος άλλαξε το αφήγημα για το επίμαχο βράδυν και προσπαθεί να εξηγήσει τι έκαναν με τον Μπάμπη στην περιοχή των φωτοβολταϊκών.

«Πήγα με τον Μπάμπη στον κάμπο, περάσαμε μπροστά από τα φωτοβολταϊκά. Για 40 λεπτά κάναμε βόλτα στα φωτοβολταϊκά, για να περάσει η ώρα. Μου είχε δανείσει 6.500 ευρώ και του τα επέστρεψα τα Χριστούγεννα» είπε κατά την ανάκριση και προσέθεσε:

«Όταν τον συνάντησα, υπήρχε μια θήκη με όπλο. Τον ρώτησα αν θα πάει για κυνήγι και μου είπε ότι τον περιμένει κάποιος».

«Δεν θυμόμουν ότι κράτησε 20 λεπτά η βόλτα και δεν είχα κινητό για να βλέπω την ώρα» υποστήριξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This