Πώς περιέγραψε το τροχαίο στη Βούλα ο 19χρονος που σώθηκε – Συγκλονίζει η οικογένειά του

«Είμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία» δηλώνουν

Must Read

Σκηνές βγαλμένες από έναν εφιάλτη έζησε ένας 19χρονος ο οποίος επέβαινε στο όχημα που ενεπλάκη σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα από το οποίος έχασαν την ζωή τους ακαριαία ένας 19χρονος και μία συνομήλική του κοπέλα ενώ ο ίδιος και ένα ακόμη άτομο της ίδιας ηλικίας τραυματίστηκαν.

Δείτε βίντεο:




Τι συνέβη

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 11 χθες το βράδυ στην Παραλιακή και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βάρης – Κορωπίου, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία ΙΧ και μία μοτοσυκλέτα. 

Το ΙΧ που κατέβαινε τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με 180 χλμ την ώρα έπεσε πάνω σε άλλα δύο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά.

 

 

Στο τροχαίο ενεπλάκη και μία μηχανή. Το ένα όχημα έπεσε σε μάντρ, ενώ το ΙΧ που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα συνέχισε την τρελή πορεία του μετά τη σύγκρουση, έπεσε στη διαχωριστική νησίδα και διαλύθηκε. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν. Από το τροχαίο δυστύχημα νεκρά είναι δύο νεαρά άτομα 19 ετών, ένα κορίτσι και ένα αγόρι.

 

Την ίδια στιγμή, άλλοι δύο άνθρωποι ίδιας ηλικίας τραυματίστηκαν, με τον έναν από τους δύο να είναι πιο σοβαρά αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο οι νεκροί όσο και οι τραυματίες επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

 

 

«Άκουσε το μπαμ και….»

Σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα του 19χρονου ο οποίος έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια και στα πλευρά:

«Το μόνο που θυμάται είναι ότι πάνω στη στροφή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο από την ταχύτητα, ένιωσε το μπαμ, λιποθύμησε και βρέθηκε στο δρόμο. Εκεί συνειδητοποίησε, γυρνώντας και κοιτάζοντας το αμάξι που δεν υπήρχε πια και βλέποντας και τα άλλα παιδιά, ότι είχε γίνει το μεγάλο κακό», λέει η μητέρα του 19χρονου που επέζησε από τη μοιραία πρόσκρουση.

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο άλλος φίλος της παρέας ο οποίος βγήκε από το όχημα έχοντας τις αισθήσεις του και κατάφερε παρά το σοκ να καλέσει το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

«Τα δύο παιδιά είναι καλά, τα άλλα δύο δυστυχώς πέθαναν επί τόπου. Παρέα είχαν βγει, έφαγαν, και πήγαν βόλτα στην παραλιακή. Σίγουρα θα έτρεχαν και το σημείο εκεί είναι επικίνδυνο. Κάπου στην πορεία χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου. Ήταν καλό το αυτοκίνητο και έτσι σώθηκαν οι δύο, οι άλλοι δύο δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το παιδί το ένα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και έτσι τους βρήκαν», λέει στο protothema.gr.

«Πώς θα το ξεπεράσει ψυχικά;»

O παππούς του παιδιού αισθάνεται ευγνώμων που ο εγγονός του σώθηκε αλλά πιστεύει πως το παιδί δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα είδε.

«Ευτυχώς είναι καλά. Πήγαιναν βόλτα προς Γλυφάδα. Ο εγγονός μου έχει μόνο ένα σπάσιμο στο ένα πλευρό, αλλά ψυχικά τι θα γίνει με αυτά που είδε; Έφυγε διαγώνια το αμάξι, έφυγε όλο». Όπως μας λέει «ήρθε εδώ ο γιος μου και μας ενημέρωσαν τι έγινε για να μην τρομάξουμε όταν το ακούσουμε στις ειδήσεις».

Όπως λέει ο ίδιος:  «Δεν τον έχω δει ακόμα. Του έδωσαν ηρεμιστικό στο νοσοκομείο και τώρα είναι σπίτι και κοιμάται».

Σχετικά με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα δήλωσε: «Έτρεχαν λένε με 180 χιλιόμετρα Υπερβολική ταχύτητα είναι. Ίσιωμα είναι, ούτε στροφή ούτε τίποτα. Ελέγχονται τα 180 χιλιόμετρα; Λίγο να σου φύγει…».

Ο παππούς του παιδιού είχε χάσει τον αδερφό του σε τροχαίο το 1975.

«Το ξαναζήσαμε αλλά ο εγγονός μου ευτυχώς είναι καλά».

Δείτε επίσης:

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This