Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο

Τέσσερις νεκροί σε δύο σοκαριστικά τροχαία στη Βούλα και την Ομόνοια μέσα σε λίγες ώρες. Σκληρές εικόνες από τα δυστυχήματα

Must Read

Δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν στην Αττική μέσα σε λίγες ώρες, με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

 

 

Το πρώτο συνέβη περίπου στις 11 το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Παραλιακή και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βάρης – Κορωπίου, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία ΙΧ και μία μοτοσυκλέτα. Το ΙΧ που κατέβαινε τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με 180 χλμ την ώρα έπεσε πάνω σε άλλα δύο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά.

 

 

Στο τροχαίο ενεπλάκη και μία μηχανή. Το ένα όχημα έπεσε σε μάντρ, ενώ το ΙΧ που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα συνέχισε την τρελή πορεία του μετά τη σύγκρουση, έπεσε στη διαχωριστική νησίδα και διαλύθηκε. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν. Από το τροχαίο δυστύχημα νεκρά είναι δύο νεαρά άτομα 19 ετών, ένα κορίτσι και ένα αγόρι.

 

Την ίδια στιγμή, άλλοι δύο άνθρωποι ίδιας ηλικίας τραυματίστηκαν, με τον έναν από τους δύο να είναι πιο σοβαρά αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο οι νεκροί όσο και οι τραυματίες επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

 

 

Παράλληλα, το δεύτερο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Πατησίων στη συμβολή με την Πανεπιστημίου, όπου μία μηχανή με δύο αναβάτες εξετράπη της πορείας της.

 

 

Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους και οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα, που μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ όπου τελικά άφησαν την τελευταία τους πνοή.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This