Από το όπλο του Μπάμπη τα φυσίγγια της δολοφονίας στο Μεσολόγγι – Έδωσε στίγμα το κινητό του θύματος

Σε απομόνωση στις φυλακές ο κρεοπώλης

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φώς για το θρίλερ του Μεσολογγίου και την στυγερή δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Οι έρευνες από το Aνθρωποκτονιών και τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια αποδίδουν. Μετά και το ιατριδικαστικό πόρισμα της εξέτασης της σορού του 31χρονου εμπλουτίζεται η δικογραφία εις βάρος του 50χρονου κρεοπώλη.

Για κατάθεση όσοι είναι στο τετράδι του Μπάμπη – «Ένας τον σκότωσε»

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα φυσίγγια που χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονία του Μπάμπη φέρεται να προέρχονται από το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο πήρε μαζί του φεύγοντας από το σπίτι την νύχτα της 4ης Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ για 5 ημέρες θα παραμείνει στην απομόνωση ο κρεοπώλης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μόλις έφτασε στις φυλακές το μεσημέρι της Τετάρτης, τον εξέτασε γιατρός και ελέγχθηκε εάν φέρει ανοιχτές πληγές ή τραύματα.

 

Εν τω μεταξύ, προέκυψε ένα στοιχείο που δείχνει πως το κινητό του θύματος και το όπλο ενδέχεται να βρίσκονται μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου. Το τηλέφωνο του Μπάμπη φαίνεται να δίνει μια ένδειξη ότι έχει μεταφερθεί μετά την δολοφονία του.

 

Στο σημείο που δολοφόνησε τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι φέρεται να είχε μεταβεί μια ημέρα πριν το συμβάν ο 50χρονος κρεοπώλης!

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, o κατηγορούμενος για την δολοφονία του 31χρονου ο οποίος δεν έχει ομολογήσει είχε πάει στην περιοχή και είχε  ανέβει σε ένα παρατηρητήριο πουλιών που υπάρχει εκεί.

Μάλιστα, από εκείνο το σημείο μπορούσε να δει το σημείο όπου δολοφονήθηκε το θύμα.

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία ίσως η θέση του 50χρονου να είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Δείτε βίντεο:




Το τετράδιο με τα χρέη

Στο μεταξύ, στα χέρια τους έχουν οι αστυνομικές αρχές και εξετάζουν με πολύ προσοχή το τετράδιο που διατηρούσε ο Μπάμπης στο οποίο έγραφε τα ονόματα όσων του χρωστούσαν.

Μάλιστα, τα ποσά που είχε δανείσει ο 31χρονος σε άτομα δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα. 

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Live News, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος ενδέχεται τα χρήματα που δάνειζε να μην ήταν όλα του ιδίου, αλλά να ανήκαν και σε άλλα άτομα!

Το συγκεκριμένο τετράδιο περιέχει ονόματα φίλων και γνωστών του Μπάμπη οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν εμπλακεί σε χρυσοθηρίες. Δύο από τα τέσσερα ονόματα έχουν μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας και ερευνώνται ιδιαίτερα προσεκτικά. 

Δείτε βίντεο:




 

Τα φυσίγγια στην τσέπη του Μπάμπη

Φυσίγγια που είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας εντοπίστηκαν στην τσέπη του Μπάμπη, όπως αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής.

«Εκτός από την τάπα, βρέθηκε και το φυσίγγι που μάλλον ρίχτηκε από κάποιο όπλο για να σκοτώσει τον Μπάμπη. Επίσης, στην τσέπη του Μπάμπη βρέθηκαν κι άλλα φυσίγγια. Τα φυσίγγια που βρέθηκαν στην τσέπη του Μπάμπη είναι το ίδιο φυσίγγι που βρέθηκε άδειο.

Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί η καραμπίνα του Μπάμπη, γιατί αν αυτό το φυσίγγι δεν ρίχτηκε από τα 2 όπλα του κρεοπώλη, αυτό πάει να πει ότι ρίχτηκε από το όπλο του Μπάμπη ή από κάποιο τρίτο όπλο».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ο χρυσός και ο συνεργός: Οι «Ιντιάνα Τζόουνς», τα μυστικά του βάλτου και το πρόσωπο-κλειδί στη δολοφονία του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του Μπάμπη

Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης – Ένταση στον Κορυδαλλό με τον κρεοπώλη

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This