Άγιος Δημήτριος: Γερανός «ίπταται» πάνω από νηπιαγωγείο! Αναστατώθηκαν οι γονείς των μαθητών

Τι καταγγέλλει γονέας

Must Read

Στο σπίτι έμειναν αρκετοί μικροί μαθητές που πηγαίνουν στο 2ο νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου καθώς υπάρχει μεγάλη αναταραχή των γονέων αφού πάνω από το σχολικό κτίριο δεσπόζει ένας τεράστιος γερανός στο πλαίσιο έργων που γίνονται σε οικοδομή.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο γονέας Δημήτρης Μαγγάκης ανέφερε πως την Δευτέρα έπεσε στο προαύλιο ένα τεράστιο χαρτόνι και τα παιδιά φοβηθήκανε ενώ τόνισε πως ο γερανός δεν είχε άδεια χρήσης και η αστυνομία δεν τον σταμάτησε!

Συγκεκριμένα:

«Από την Δευτέρα δεν έχουμε στείλει το παιδί στο νηπιαγωγείο γιατί ζούμε αυτόν τον εφιάλτη. Κουβαλώντας έναν κάδο, ο γερανός, μέσα στο νηπιαγωγείο έπεσε ένα τεραστίων διαστάσεων χαρτόνι και τα παιδιά ουρλιάξανε. Την Τρίτη είχε καλέσει η διευθύντρια την αστυνομία. Ήμουν παρών όταν ήρθε το 100. Δεν είχε άδεια ακόμα χρήσης του γερανού, παρ΄όλα αυτά δούλευε κανονικά και περιστρεφόταν πάνω από το νηπιαγωγείο, τον δρόμο, τις πολυκατοικίες. Η αστυνομία δεν έκανε παύση εργασίας ως όφειλε.

Εμείς δεν φέραμε το παιδί στο σχολείο αλλά άλλοι γονείς που δουλεύουνε αναγκάζονται και τα φέρνουν. Πώς δόθηκε άδεια σε αυτό να λειτουργεί και δίπλα στο δημαρχείο; Θέλουμε απαντήσεις και τις θέλουμε άμεσα».

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Οργή γονέων στον δήμο Παπάγου για τα κοντέινερ στα οποία θα κάνουν μάθημα παιδιά νηπιαγωγείου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This