Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: Την σπιτονοικοκυρά «δείχνουν» μητέρα και κόρη που είναι στη φυλακή

Τι ανέφεραν στις συμπληρωματικές καταθέσεις τους

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου της Φαίης Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021 για τον οποίο έχουν οδηγηθεί στην φυλακή η μητέρα και η αδερφή της καθώς και η σπιτονοικοκυρά της νεαρής.

Μητέρα και κόρη ζήτησαν να δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις στον εισαγγελέα. Μάλιστα, ανέτρεψαν όλα όσα είχαν πει και δήλωσαν αθώες ενώ για το έγκλημα «έδειξαν» την σπιτονοικοκυρά της άτυχης Φαίης.

Η κατάθεση της αδερφής

Η αδελφή της Φαίης, που είναι η καθ’ ομολογίαν δράστιδα της δολοφονίας ανέφερε πως είχε πει ψέματα στην αρχική απολογία γιατί η σπιτονοικοκυρά την είχε απειλήσει πώς θα την κλείσει στο ψυχιατρείο.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι τη Φαίη τη σκότωσε η σπιτονοικοκυρά, αλλά δεν ξέρει με ποιον τρόπο γιατί εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε ένα κύριο που φρόντιζε.

Στην ίδια όπως και στη μητέρα της τηλεφώνησε η σπιτονοικοκυρά και της είπε να έρθει γιατί έχει πάθει κάτι η Φαίη. Όταν πήγε στο σπίτι γύρω στις 4 το πρωί είδε την αδελφή της ξαπλωμένη, κάτασπρη και με ένα κουτάλι στο στόμα για να μην της γυρίσει η γλώσσα.

Αν και μητέρα και κόρη προσπάθησαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ η σπιτονοικοκυρά εξαγριώθηκε.

Η αδελφή της Φαίης κατήγγειλε την σπιτονοικοκυρά για κακοποίηση και τόνισε πως την μισεί γιατί έκανε κακό στην οικογένειά της.

Η κατάθεση της μητέρας

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Φαίης ισχυρίστηκε πως φοβόταν την σπιτονοικοκυρά ενώ την κατηγόρησε για τον θάνατο της κόρης της τονίζοντας πάντως πως δεν ξέρει πώς έγινε το έγκλημα.

Η ίδια ανέφερε πως η σπιτονοικοκυρά κακομεταχειριζόταν την Φαίη, την κακοποιούσε, την ανάγκαζε να ζητιανεύει και της έπαιρνε τα χρήματα. Μάλιστα, φέρεται να είπε πως θύματα της είχαν πέσει τόσο εκείνη όσο και η άλλη κόρη της, ωστόσο, την Φαίη κακοποιούσε και την είχε στείλει μια φορά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τη μητέρα της η Φαίη φοβόταν να αντιδράσει.

Το μοιραίο βράδυ

Σχετικά με το βράδυ της δολοφονίας ανέφερε πως η ίδια εργαζόταν και της τηλεφώνησε η σπιτονοικοκυρά και της είπε να «τσακιστεί να πάει στο σπίτι γιατί κάτι έπαθε η Φαίη».

Όταν πήγε στο σπίτι, βρήκε την Φαίη κατάχλωμη και παγωμένη ενώ δεν φορούσε εσώρουχο και στο στόμα της είχε ένα κουτάλι. Όταν προσπάθησε να καλέσει ασθενοφόρο, η σπιτονοικοκυρά όπως ισχυρίστηκε πέταξε μακριά το τηλέφωνο ενώ έπιασε την ίδια από το λαιμό και την πέταξε στον τοίχο.

Στη συνέχεια έβγαλε μητέρα και κόρη έξω και τους είπε πως θα έβλεπε εκείνη τι θα έκανε με την Φαίη. Η μητέρα είπε πως η πρώτη της απολογία ήταν ψεύτικη γιατί  φοβόταν τη σπιτονοικοκυρά.

Δείτε βίντεο:




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This